Acasă Magazin Prezentare inedită de modă în Japonia

Prezentare inedită de modă în Japonia

-

Prezentare inedită de modă în Japonia, unde în jur de 200 de modele din ţara gazdă şi China au defilat îmbrăcate cu haine tradiţionale din ambele ţări. Prezentarea a avut loc la Tokyo, potrivit www3.nhk.or.jp.
Mai mult de 400 de persoane au urmărit parada modelelor îmbrăcate în kimonouri de nuntă. Spectatorii au văzut și chimonourile purtate de copii pentru „Festivalul shichi-go-san”. Micile modele au avut vârste de trei, cinci şi şapte ani.

De asemenea, au fost prezentate haine bărbăteşti, numite „hakama”, dar și kimonoul numit „montsuki”. Femeile au purtat kimonouri cu mâneci lungi colorate.
Modelele chineze au fost îmbrăcate în haine tradiționale chinezești din timpul dinastiei Han, Tang și Ming.
Un bărbat din anii ’60 a spus că vrea să poarte haine tradiționale chinezești.
Un vizitator chinez a spus că kimonoul japonez este făcut cu grijă și şi-ar dori să vadă un eveniment ca acesta în China.
Unul dintre organizatorii show-ului, Yoshie Tanaka, a declarat astfel de spectacole vor contribui la strângerea legăturilor culturale dintre China şi Japonia.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Ion pleacă în concediu, în străinătate, iar la plecare Gheorghe îl roagă să-i aducă şi lui un papagal. La întoarcere, Ion, care...

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...