16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCursuri de pictură gratuite pentru elevi

Cursuri de pictură gratuite pentru elevi

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj organizează cursuri de pictură, în zilele de 4 și 5 iulie 2019, între orele 11:00 – 13:00, sub coordonarea profesoarei Dorina Chirion, de la Școlile „Ion Creangă“, „Decebal“ și „Sf. Dumitru“ din Craiova.

Cursurile se adresează elevilor din clasele V – VIII, numărul maxim de participanți fiind 10. Participarea la curs este gratuită. Copiii vor imagina și crea alături de Dorina Chirion peisaje marine, peisaje abstracte. Vor învăța combinațiile și juxtapunerea de culoare, vor afla detalii privind folosirea culorilor reci, dar și a celor calde.

Este al doilea an când Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj și prof. Dorina Chirion susțin ore de pictură pentru elevii din gimnaziu, primele desfășurându-se în anul 2017.

Aceste activități se alătură proiectului „Micul artist“. Este coordonat de Dorina Chirion și derulat la Galeriile „Cromatic“ în parteneriat cu zeci de școli, profesori și elevi din județele Dolj și Gorj. Proiectul este organizat de mai mulți ani împreună cu C.J.C.P.C.T. Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS