Ingrediente:
500 g aluat foitaj de post, 200 g roşii cherry, 200 g măsline negre, 1 linguriţă oregano uscat, 2-3 rămurele busuioc proaspăt, 30 ml ulei de măsline, sare, piper, după gust.
Mod de preparare:
Tăiaţi aluatul în dreptunghiuri. Spălaţi roşiile cherry şi le tăiaţi în jumătăţi. Le puneţi într-un castron, turnaţi uleiul de măsline şi adăugaţi măslinele negre. Condimentaţi cu sare, piper negru şi oregano uscat. Amestecaţi legumele.
Într-o tavă cu hârtie de copt, puneţi bucăţile de aluat, peste care aşezaţi legumele. Daţi tava la cuptorul încins la 180 de grade, 15-20 de minute, până se rumeneşte aluatul. Decoraţi cu frunze proaspete de busuioc.