Acasă Magazin Reţeta de weekend - Pulpe de curcan împănate cu bacon şi rozmarin

Reţeta de weekend – Pulpe de curcan împănate cu bacon şi rozmarin

-

Ingrediente

2 pulpe curcan, 4 fire rozmarin, 4 felii bacon, 4 căţei usturoi, 2 linguri unt, 100 ml vin alb, sare, piper, după gust.

Mod de preparare

Spălaţi pulpele de curcan, apoi le ştergeţi şi le uscaţi cu un prosop de hârtie. Tăiaţi felii căţeii de usturoi şi tocaţi baconul. Cu ajutorul unui cuţit subţire, faceţi mici incizii în carne, unde introduceţi frunze de rozmarin, felii de usturoi şi bucăţele de bacon. Ungeţi pulpele cu unt, apoi le condimentaţi cu sare şi piper, după gust. Le puneţi într-o tavă, turnaţi vinul şi le daţi la cuptor, 2 ore, la foc mic. În ultimele 15 minute, măriţi temperatura, pentru ca pulpele să se rumenească frumos.

Menţiuni

Dacă vreţi, le serviţi cu garnitură de cartofi prăjiţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Locomotivă mistuită de flăcări, în Hunedoara

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, incendiul a fost anunţat puţin după miezul nopţii trecute. Locomotiva, care a luat foc...