Ingrediente pentru 4 porţii:
700 g peşte alb, de preferat cod, 200 g ciuperci champignon, 15 g capere, 2 crenguţe tarhon, 200 g unt, sare, piper, ½ căpăţână usturoi, 1 linguriţă chili, 50 g parmezan, ½ linguriţă zeamă de limetă.

Mod de prepare:
Amestecaţi 150 g unt cu o crenguţă de tarhon tăiată, cu usturoiul pisat, cu zeama de limetă, cu chili, şi lăsaţi la o parte. Între timp, preîncălziţi cuptorul la 200°C. Tăiaţi ciupercile în patru şi le prăjiţi în amestecul de unt cu tarhon până se înmoaie. Când sunt moi, adăugaţi caperele şi le lăsaţi 2-3 minute. Presăraţi sare şi piper, după gust, și mai ţineţi 10 minute să se combine aromele. Răsturnaţi amestecul într-o tavă. Asezonaţi bucăţile de peşte cu sare şi piper, după gust, şi le aşezaţi peste legume. Le ungeţi cu o bucată generoasă de unt și le presăraţi cu parmezan. Daţi tava la cuptor 20 de minute.

Menţiuni:
Serviţi mâncarea decorată cu cealaltă crenguţă de tarhon.