9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinREŢETA ZILEI: Coastă de porc umplută cu muştar

REŢETA ZILEI: Coastă de porc umplută cu muştar

Ingrediente: 400 g coastă de porc, cu tot cu carne şi şorici, 3 cartofi, 150 g ciuperci, 2 cepe, cimbru, ulei, 2 linguri muştar iute.
Mod de preparare
Pe toată lungimea bucăţii de carne, între coaste şi carnea din partea de sus se scobeşte un buzunar. Carnea se va scoate bucăţi şi va fi folosită ulterior la alte preparate tocate.
2 Se pun cartofii la fiert şi, între timp, ceapa curăţată şi mărunt tocată se căleşte împreună cu ciupercile. Cartofii fierţi se amestecă cu ceapa şi ciupercile şi totul va fi mixat. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se umple lăcaşul scobit al cărnii. Se crestează şoriciul în romburi, se dă cu ulei şi muştar şi se presară cu cimbru. Se introduce friptura la cuptor şi se stropeşte din când în când cu sosul din tavă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS