Acasă Magazin Reţeta de weekend - Pateuri cu brânză şi ciuperci

Reţeta de weekend – Pateuri cu brânză şi ciuperci

-

Ingrediente (2 tăvi):
2 foi aluat foitaj, 1 kg ciuperci, 2 căţei usturoi, 1 legătură pătrunjel verde, 40 g unt, sare, piper, 500 g brânză capră, 120 g smântână, 1 ou.

Mod de preparare:
Curăţaţi ciupercile şi le tăiaţi mărunt. Încălziţi untul şi adăugaţi usturoiul tocat şi ciupercile. Condimentaţi cu sare şi piper şi puneţi pătrunjelul tocat. Fărâmiţaţi brânza, amestecați-o cu smântâna și cu ciupercile. Întindeţi aluatul de foitaj dezgheţat, tăiaţi pătrate egale și puneţi din compoziţie în mijlocul fiecăruia, apoi ungeţi-le marginile cu ou bătut şi lipiţi colţurile la centru. Ungeți pateurile cu ou bătut şi aşezaţi-le într-o tavă tapetată cu ou și făină. Coaceţi în cuptorul preîncălzit 25-30 de minute, până devin aurii.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.