8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Te simţi plin de energie şi te orientezi către activităţi care presupun efort fizic. Te sfătuim să nu te supraestimezi ca să nu ai probleme cu sănătatea. Spre seară este posibil să fii invitat la o rudă mai în vârstă. Trebuie să eviţi discuţiile aprinse pentru că nu îţi vor aduce nici un câştig.

Taur
Colegii şi partenerul de viaţă te apreciază pentru gândurile frumoase şi ideile generoase. Ai de terminat o activitate migăloasă şi îţi este greu să te descurci singur, așa că nu refuza ajutorul unui prieten. Dacă eşti nemulţumit de situaţia financiară, trebuie să ai puţină răbdare pentru că acest lucru se va rezolva fără mari bătăi de cap.

Gemeni
E o zi favorabilă studiului, călătoriilor în interes personal şi comunicării. Optimismul şi ambiţia te ajută să treci mai uşor peste o deziluzie sentimentală. Eşti activ în societate şi simţi că prietenii îţi sunt aproape. Nu neglija odihna şi puneți ordine în gânduri.

Rac
Este o zi favorabilă schimbărilor importante pe plan sentimental. Sunt favorizate parteneriatele şi întâlnirile romantice. Poţi să îţi faci planuri de viitor, dar încearcă să fii mai pragmatic! Te sfătuim să asculţi sfaturile unei persoane cu experienţă. Spre seară te poţi aştepta la o veste bună din partea unui prieten.

Leu
Este foarte posibil să pleci într-o călătorie de afaceri şi să ai un succes deosebit. Singura condiţie este să ai răbdare şi să nu te cerţi cu un partener de afaceri pentru că lucrurile ar putea lua altă întorsătură. După-amiază eşti cuprins de reverii şi petreci clipe plăcute alături de persoana iubită, care îţi oferă foarte multă afecţiune.

Fecioară
Persoana iubită îţi dă o veste care te determină să îţi schimbi programul, dar acest lucru nu te deranjează deloc. După-amiază ai şansa să faci cunoştinţă cu o persoană dispusă să te ajute cu un împrumut de care ai mare nevoie. Îţi recomandăm să nu iei decizii în grabă. Evită orice fel de speculaţii şi bazează-te doar pe certitudini!

Balanţă
Ai şanse să primeşti o sumă importantă şi să îţi redresezi situaţia financiară. S-ar putea să primeşti o moştenire sau un împrumut. Cu această ocazie, începi deja să te gândeşti la anumite investiţii. Poţi face acest lucru pentru că investiţiile şi planurile de viitor sunt favorizate în această perioadă. Cel mai bine ar fi să îţi menajezi sănătatea.

Scorpion
Este posibil să ai dificultăţi financiare, dar nu e cazul să îţi faci griji. În curând te vei descurca mai bine şi vei putea să îţi ameliorezi situaţia financiară. Pe plan sentimental îţi merge foarte bine şi parcurgi o perioadă favorabilă activităţilor artistice. Nu neglija persoanele mai tinere din familie pentru că le-ai putea răni prin atitudinea ta rece.

Săgetător
Astăzi poţi să rezolvi o problemă sentimentală mai veche, care te frământă şi îţi provoacă neplăceri. Un prieten îţi propune să te asociezi într-o afacere pe care a demarat-o recent. Îţi recomandăm să accepţi, pentru că beneficiile pot fi mari. Spre seară, mergi împreună cu partenerul de viaţă într-o vizită la rude, unde depănaţi amintiri.

Capricorn
Se întrevede o zi grea, dar ai suficientă energie şi faci faţă cu succes tuturor problemelor. Te poţi baza pe ajutorul unei persoane pe care o consideri de încredere. Pe plan financiar nu stai grozav, dar eşti hotărât să rezişti, iar această încăpăţânare te va putea scoate mai repede din dificultate.

Vărsător
Treci printr-un moment favorabil, în care poţi să faci schimbări importante pe plan sentimental şi în afaceri. Este posibil să închei un contract important pentru viitor, dar trebuie să accepţi ajutorul prietenilor şi al familiei. Sprijinul lor va completa competenţele tale şi poţi să ai un succes răsunător.

Peşti
Eşti ambiţios şi decis să finalizezi tot ce ai început. Poţi duce la bun sfârşit un proiect la care visezi de mult. Ai ocazia să câştigi foarte bine şi să te afirmi în societate. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune, dar nu trebuie să forţezi lucrurile. Evită excesele alimentare pentru că ești predispus la probleme digestive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS