6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Magazin Reţeta de weekend - Tochitură moldovenească

Reţeta de weekend – Tochitură moldovenească

-

Ingrediente (2 porţii):

2 cârnaţi, 100 g pulpă de porc, 100 g ficat de porc, 2 căţei de usturoi, 1 lingură pastă de tomate, 100 g apă, 50 g vin, sare, piper, boia, ulei.

Mod de preparare:

Într-un ceaun, puneţi pulpa şi ficatul tăiate bucăţi şi le lăsaţi să se rumenească. Adăugaţi apa, sarea, piperul şi usturoiul pisat. După ce zeama s-a evaporat, puneţi în ceaun cârnaţii, pasta de tomate şi boiaua. După 5 minute, turnaţi vinul şi lăsaţi să scadă, la foc mic.

Menţinuni:

Se serveşte cu ou ochi, mămăligă şi telemea rasă.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.