10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Sinead O'Connor s-a convertit la islam

(VIDEO) Sinead O’Connor s-a convertit la islam

Sinead O’Connor, cea care a lansat hitul „Nothing Compares 2U”, a dezvăluit pe Twitter că s-a convertit la islam şi că şi-a schimbat numele în Shuhada ‘Davitt., potrivit www.independent.co.uk
Cântăreaţa, în vârstă de 51 de ani, a spus că decizia de a se converti la islam a fost „concluzia firească a călătoriei inteligente a unui teolog”. „Toată studiul scripturilor conduce la islam”, a spus ea. „Care face ca toate celelalte scripturi să fie redundante. Vi se va da un alt nume nou. Va fi Shuhada. ”
O’Connor a postat apoi o fotografie purtând un hijab şi un mesaj: „Mi-ai luat trupul, mi-ai luat mintea, mi-ai luat copiii, dar nu îmi vei lua niciodată glasul”.
Într-un videoclip postat pe platforma social media, ea a cântat Azanul – chemarea islamică la rugăciune – mai târziu, şi şi-a cerut scuze pentru greșelile de pronunție.

„Vă mulțumesc foarte mult tuturor fraților și surorilor mei musulmani care au fost atât de buni încât să mă primească astăzi la Ummah pe această pagină”, ​​a scris ea după mesajele inițiale. „Nu poți începe să-ți imaginezi cât de mult îți dă dovadă de sensibilitate”. O’Connor, care se luptă de ani de zile cu bolile mintale, fusese hirotonisită preoteasă a Bisericii Ortodoxe Irlandeze în anii 90.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS