11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn bărbat şi-a găsit verigheta pierdută în urmă cu 18 ani

Un bărbat şi-a găsit verigheta pierdută în urmă cu 18 ani

Aceasta este magia Crăciunului! Un bărbat din Marseille, care şi-a pierdut verigheta în urmă cu 18 ani, a avut supriza să o găsească. Inelul a fost găsit într-un magazin de bricolaj, iar reprezentanţii acestuia au postat un anunţ pe o rețea de socializare: „Inelul acesta îşi caută degetul“. După a fost publicat anunţul, oamenii l-au distribuit de peste 3.000 de ori, astfel că proprietarul a fost găsit, potrivit www.connexionfrance.com.
„Doamna Nadia şi domnul Pascal au venit să îşi recupereze verigheta din magazin cu certificatul de căsătorie“, a fost mesajul publicat de magazin, imediat după ce a fost găsit propietarul. Omul a explicat că și-a pierdut verigheta în 1999, la trei ani după căsătorie. „Sunt un om fericit că mi-am găsit verigheta, care are o valoare sentimentală pentru mine“, a mulțumit bărbatul angajaților magazinului, pe Facebook.
Pe contul de Twitter al magazinului a fost postată apoi o fotografie suplimentară a inelului, felicitându-i pe clienți și pe angajaţi pentru că au fost „în centrul unei poveşti frumoase, cu doar câteva zile înainte de Crăciun“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS