5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinReţeta de weekend - Cheesecake cu dovleac

Reţeta de weekend – Cheesecake cu dovleac

Ingrediente:

200 g biscuiți graham, 3 linguri zahăr brun, 6 linguri unt, 230 g dovleac pasat, 230 g cremă de brânză, 230 g frișcă, 400 ml lapte condensat.

Mod de preparare:

Dai la blender biscuiții până se mărunțesc bine și se aseamănă cu pesmetul, apoi îi amesteci cu zahărul. Încorporezi untul, așezi compoziția într-o tavă rotundă, presând-o ușor. Lași la rece până prepari crema.
Dai la blender crema de brânză aproximativ 45 de secunde sau până ce devine pufoasă. Încorporezi dovleacul până la omogenizare. Torni treptat laptele, apoi mixezi cu frișca. Torni crema în tavă, peste crustă, și dai la congelator câteva ore, până se întărește. Decorezi, dacă vrei, cu frișcă.

Menţiuni:

Se poate servi alături de o cupă de îngheţată de vanilie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS