Acasă Magazin Reţeta de weekend - Pulpe de curcan cu cartofi la cuptor

Reţeta de weekend – Pulpe de curcan cu cartofi la cuptor

-

Ingrediente:

4 pulpe de curcan, 3-4 cartofi dulci feliați, merișoare după gust, 8 căței de usturoi pisați, 100 g unt, ulei, 2 linguri rozmarin tocat, ½ linguriță cimbru, mix de condimente, după gust sare şi piper.

Mod de preparare

Preîncălzești cuptorul la 200 °C. Într-un bol, combini untul, usturoiul, rozmarinul, cimbrul, mixul de condimente, sare și piper, după gust. Aranjezi cartofii și merișoarele într-o tavă sau vas termorezistent. Îi stropești cu puțin ulei. Sărezi și piperezi, după gust.
Condimentezi pulpele de curcan, după gust. Le rumenești într-o tigaie, în puțin ulei, în jur de 2 minute pe fiecare parte. Le ungi apoi cu amestecul de unt și usturoi. Așezi în tavă și dai la cuptor aproximativ 30 de minute. Torni restul de sos de usturoi, dacă a mai rămas, și mai ții în cuptor încă 10 minute.

Menţiuni:

Servești după ce s-a răcit puțin.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sorin Cârțu anunță: Pigliacelli revine la prima echipă!

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a afirmat că Mirko Pigliacelli și-a încheiat „exilul“ la echipa secundă. „Sorinaccio“ a menționat că portarul italian va reveni...