5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinReţeta de weekend - Salată Cezar

Reţeta de weekend – Salată Cezar

Ingrediente:

7-8 frunze de salată, 150 g piept de pui la grătar, 5 fileuri de anşoa, 3 cartofi curăţaţi, un ou fiert, 150 g iaurt, o linguriţă parmezan ras, un praf usturoi, busuioc, muştar, lămâie şi zahăr, sare, sos soia, 3- 4 picături sos Worchestershire, un praf piper alb măcinat, 40 ml ulei.

Mod de preparare:

Salata spălată şi zvântată se rupe cu mâna. Pieptul de pui îl tăiem julienne, iar oul felii. Se pune fileul de anşoa. Cartofii tăiaţi felii subţiri se răsucesc uşor între degete şi se formează mici bucheţele. Se prind la bază cu o scobitoare şi se prăjesc 3-4 minute, întorcându-le des pe toate părţile. Într-un castronel se amestecă iaurtul, sosul Worchestershire şi toate condimentele.

Menţiuni:

Condimentele se ţin la rece până în momentul servirii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS