7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Fluctuaţiile financiare vă vor crea disconfort, mai ales dacă v-ați propus o listă impresionantă de cumpărături. Primiți bani, cadouri sau favoruri atât din partea celor dragi, cât şi din partea colegilor de serviciu. Provocarea momentului constă în a învaţa să trăiți chibzuit, să vă bucurați de ceea ce aveți şi, mai ales, să învăţați să faceți provizii.

Taur
O zi bună pentru a începe o etapă nouă de viaţă, a renunţa la idei, concepţii, planuri personale şi profesionale neprofitabile şi la relaţii şi situaţii care vă dau prea multe bătăi de cap. Nemulţumirile sunt multe şi mărunte, în varii domenii ale vieţii cotidiene. Cu puţin efort şi bunăvoinţă veți reuşi să vă selectați priorităţile, nevoile şi să întocmiți un plan de lucru potrivit.

Gemeni
Rezervați-vă momente de linişte, relaxare, detaşare de cotidian şi stați de vorbă cu dumneavoastră înșivă. Din planurile subtile ale existenţei puteți primi informaţii deosebite legate de relaţiile şi situaţiile în care sunteți implicat. Din senin vi se lămuresc diverse, găsiți soluţii la treburi care trenează de multă vreme, aflați şi soluţii pentru treburile altora.

Rac
Din cauza unor neplăceri financiare la locul de muncă, este posibil să apară dispute colegiale serioase. Pentru că agresivitatea este accentuată, iar gândirea şi comunicarea sunt deficitare, ar fi înţelept să vă abţineți de la remarci tăioase sau de a răspunde la provocări cu aceeaşi monedă. Ocupați-vă de treburile personale, mai ales în sfera profesională, pentru că vin şi aplauzele la momentul potrivit.

Leu
Nu tot ce v-aţi propus pentru această zi va putea fi pus în practică, dar până la urmă lucrurile se vor aranja într-un mod care să vă avantajeze. Cineva vă va face o surpriză, care se va dovedi a fi dintre cele plăcute. Interesul pentru relaţia cu prietenii şi pentru activităţile sociale, în general, se va accentua.

Fecioară
Relaţiile cu persoanele aflate în străinătate sunt animate. Chiar dacă vine vorba de o călătorie peste mări şi ţări, fie de agrement, fie pentru studii sau muncă, tot găsiți ceva care să vă displacă şi să vă facă să dați înapoi.

Balanţă
Revin în atenţie achitarea facturilor, taxelor şi relaţiile cu instituţiile financiare. Cheltuielile comune cu alţii sunt un alt aspect care trebuie actualizat şi discutat cu persoanele respective, pentru că există riscul să plătiți mult şi bine daune de pe urma lor. De asemenea, priviți dincolo de aparenţe şi aflați motivele care v-au adus în situaţia financiară de astăzi.

Scorpion
Există aspecte pe care le puteți învăţa, înţelege de la şi prin alţii, însă trebuie să evitaţi dependenţa de aşa ceva. Foarte uşor puteți fi rănit de vorbele sau gesturile partenerului de viaţă, ale celor profesionali sau ale semenilor pe care îi întâlniți întâmplător. Fiți deschis la sugestiile celorlalţi şi nu luați lucrurile prea personal.

Săgetător
Sănătatea şi munca sunt domeniile care vă provoacă mult astăzi. Pe de o parte v-ați dori să rezolvați toate treburile restante din ultimele patru săptămâni. Însă, pe de altă parte, organismul dă semne de oboseală sau pot recidiva afecţiunile vechi. Sunt posibile consultaţii şi analize medicale sau programări ale acestora.

Capricorn
Oscilați între a asculta prietenii sau persoana iubită. Dezechilibrele care apar uneori în aceste relaţii vă împiedică mult să vă bucurați de ele. Pentru că, deocamdată, nici prietenii, nici partenerul nu vă satisfac dorinţa de a fi împreună, cel mai bine ar fi să vă detaşați şi de unii, şi de alţii şi să priviți ce se întâmplă. Chiar dacă reproşurile abundă, lăsați oamenii să-şi verse năduful.

Vărsător
Chiar dacă îndatoririle socio-profesionale sunt urgente, stresante, gândurile rămân acasă, la membrii familiei. Ziua este favorabilă activităţilor gospodăreşti şi discuţiilor cu rudele. De asemenea, vizitele în locurile natale, depănarea amintirilor comune cu membrii familiei sunt alte teme de succes.

Peşti
Se întrezăresc întâlniri şi discuţii cu persoanele din anturajul apropiat. Vorbele alese, gesturile potrivite, atitudinea potrivită fiecărei întâlniri sau discuţii vor duce la relaţii plăcute, utile şi de bună calitate. Totuşi, există un risc major de divergențe în opinii, cu efecte pe termen lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS