Horoscop

Autori


Berbec

În această perioadă vă puteți bucura în voie, vă puteți exprima cum ştiți mai bine, aveți idei creative, dar şi chef de aventură cât cuprinde. E o zi a bucuriei şi a iubirii, a inimii deschise în faţa vieţii şi a celor pe care-i iubiți. E şi un moment bun pentru a vă propune câteva obiective îndrăzneţe şi a profita de nişte uşi care vi se deschid acum.

Taur

Pentru dumneavoastră este activă zona sufletului, a casei, familiei, siguranţei emoţionale şi materiale. Acum e momentul potrivit pentru a accesa nişte resurse externe, pentru a solicita sprijin şi a folosi energia de care dispuneți spre a crea ceea ce vă doriți în spaţiul personal şi familial. Poate fi şi un moment bun pentru reinstaurarea echilibrului între viaţa socială şi cea intimă.

Gemeni

Sunteți dominat de optimism, încredere, energie constructivă şi capacitatea de a soluţiona cu seninătate o situaţie pe care ați crezut-o fără ieşire. Aveți suportul total al partenerului şi e bine să vă lăsați inspirat de entuziasmul şi curajul de care acesta dă dovadă în această perioadă. Chiar dacă unele idei cu care vă întâmpină par nebuneşti, nu le respingeți. Analizați înainte de a trage concluzii pripite.

Rac

Începe să se dinamizeze din nou zona profesională, deja aveți semnale că ritmul se accelerează, aşa că e important să ţineți pasul cu energia nouă care se va instala peste două – trei zile. Deocamdată, fiți încă atent la revelaţiile pe care le aveți, la informaţiile pe care le accesați şi la uşile care vi se deschid în tot felul de cercuri. De asemenea, profitați de şansa de a vă folosi talentele pentru a creşte veniturile.

Leu

Vă bucurați în voie de ipostazele benefice pe care vi le aduce această schimbare de vibraţie. Se poate vorbi de curajul de a pune pe picioare un proiect, de abilitatea de a vă orienta către succes în tot ce faceți, dar şi de o anumită dorinţă de a experimenta lucruri noi. Rămâneți deschis la noi idei şi posibilităţi de expresie de sine şi manifestare. Cerul vă susţine!

Fecioară

Uneori e mai sănătos să vă opriți, să respirați, să faceți un pas înapoi pentru a putea privi imaginea de ansamblu a propriei vieţi. Ziua de astăzi este un astfel de prilej. Folosiți-l, aveți încredere în cei din jur că vor prelua ceea ce făceați de obicei, cereți-le asta, şi ocupați-vă de dumneavoastră. Veți vedea că lucrurile se vor aşeza chiar mai bine decât atunci când le controlați.

Balanţă


Este activat segmentul prietenilor şi relaţiilor sociale, prin urmare astăzi aşteptați-vă să fiți invitat la vreun eveniment sau, în orice caz, să primiți mai multă atenţie de la cei din jur. Dacă aveți ocazia să ieşiți să vă vedeți cu prieteni sau să intrați într-un grup/club nou, făceți-o. Interacţiunile diverse cu oamenii sunt de bun augur şi de folos.

Scorpion

Vă amintiți ce doriți să realizați la nivel socio-profesional şi retreziți spiritul de luptător în interiorul dumneavoastră. Este o zi excelentă pentru a vă ocupa de planurile personale, de ceea ce vă împlineşte. Puteți face un pas înainte în carieră, puteți fi luat în vizor, în sens bun, de către un şef sau o persoană cu influenţă, sau aveți curajul de a vă implica într-un proiect de anvergură.

Săgetător

O zi numai bună pentru a vă gândi la viitor şi a vă lărgi orizontul de percepţie în privinţa vieţii şi a posibilităţilor disponibile pentru a merge la nivelul următor. Asta înseamnă să fiți deschis şi să faceți loc unor viziuni noi, iar o călătorie sau o rupere de ritm vă poate ajuta în acest sens. De asemenea, poate fi o idee bună să învăţați ceva nou sau să reluați legătura cu oameni care v-au inspirat cândva.

Capricorn

Experienţele acestei zile sunt o lecţie a detaşării şi a renunţării la control. Uneori chiar puteți să vă permiteţi să nu faceți nimic, să vă relaxați şi să lăsați lucrurile să-şi urmeze cursul, observându-le ca un spectator. Veți fi uimit de cursul pe care îl vor lua acestea, pentru că astăzi e ca şi cum o mână nevăzută le aşază aşa cum e mai bine. O zi plină de daruri, deschideți bine ochii ca să le vedeți.

Vărsător

În cazul dumneavoastră vorbim despre o energie a cooperării, interacţiunii cu oamenii, inspiraţiei reciproce şi strălucirii prin ceea ce sunteți şi manifestați. Astăzi vă bucurați de recunoaşterea muncii şi a creativităţii sau revelaţiilor din ultimele zile. E un moment favorabil şi pentru a discuta termenii unei colaborări, cât şi pentru a lansa la apă un proiect nou sau revizuit.

Peşti

Astăzi este activată zona muncii creative şi a echilibrului fizic. Există posibilitatea să fiți nevoit să plecați într-o călătorie neașteptată. Acest lucru ar putea fi interesant mai ales că unii prieteni apropiați sau un partener ar putea să vă însoțească. Veți dori să aflați mai multe lucruri despre destinația călătoriei și veți începe să căutați informații utile. Ar fi bine să profitați din plin de această călătorie.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 16 ianuarie 2017

Actualitate

» Parlamentul a aprobat componența Comisiei SRI
» UE se opune mutării ambasadei SUA în Ierusalim
» Senatul a respins OUG a Guvernului Cioloş care liberaliza accesul la funcţiile de conducere din spitale şi extindea conflictul de interese pentru managerii de spitale
» Reţea de trafic de migranţi care opera şi în România, destructurată de Turcia
» Constituirea Comisiei comune pentru exercitarea controlului parlamentar asupra SIE, amânată
» România va fi reprezentată la învestirea lui Donald Trump de ambasadorul în SUA
» DNA cere închisoare cu executare pentru Ludovic Orban
» Atac lângă un campus universitar în sud-estul Turciei: Cel puțin trei polițiști morți și nouă răniți
» R. Moldova: Premierul Filip anunță că nu-l va revoca din funcție pe ambasadorul de la București
» Numărul incendiilor produse la locuinţe a crescut în 2017
» FMI, în misiune la Bucureşti
» MFP a împrumutat astăzi 730 de milioane de lei de la bănci, dublu față de suma programată
» Energia eoliană a acoperit 15,5% din consumul de electricitate, în perioada 6-15 ianuarie

Local

» Locuinţe ANL, lăsate în paragină
» Slătinenii ar putea licita pentru locurile de parcare
» Noroi la robinet în cinci localităţi din Vâlcea
» Cod Galben de vreme rea în Mehedinţi. Autoritățile sunt în alertă
» Vâlcea: Accident soldat cu două victime. DN 7 este blocat la km 207
» Vâlcea: Doi oameni fără adăpost aflaţi în stare de hipotermie, internaţi la un centru social
» Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni în Oltenia
» Vâlcea: Reţinut pentru 24 de ore după ce a produs un accident şi a fugit de la faţa locului

Dolj

» Cine suportă noua taxă pentru deșeurile depozitate la Mofleni?
» Pasajul subteran, încă o dată în beznă
» Peste 15.100 de doljeni trăiesc din ajutor social
» Avaria din Valea Roşie a fost rezolvată, dar aburul persistă
» Dispar taxele de înregistrare a firmelor și PFA-urilor la Registrul Comerțului
» Craiovean de 19 ani, ucis cu o lovitură de cuțit
» Aproape 200 de doljeni și-au cumpărat vechime în muncă
» Prof. univ. dr. Adrian Săftoiu, medic de poveste
» Conductă de gaze din Brazdă, avariată de un camion
» Degradarea străzilor craiovene, vizibilă după topirea zăpezii
» Avarie la conducta de transport apă potabilă Izvarna – Craiova
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Un nou șef la ISJ Dolj

Gorj

» Investitori din Franţa şi din Piteşti, la Rostramo
» Drumarii au primit cantităţi suplimentare de material antiderapant
» O căprioară s-a mutat în solarul unei familii din Novaci
» S-au stabilit candidaţii PSD şi PNL la Primăria Târgu Jiu
» Finanţele Publice au vândut droguri
» ANSVSA: Bacteria E-Coli, depistată în probe prelevate din carne și brânză în judeţele Vâlcea şi Gorj

Olt

» Olt: Ţurţurii ridică probleme slătinenilor

Mehedinţi

» Mehedinţi: Recomandări ale poliţiştilor rutieri: prudenţă în conducere pe vreme rea

Sport

» Meciuri spectaculoase la Cupa AJF Dolj
» CSO Filiași a început anul cu o ședință
» Papură și-a pus elevii la treabă
» Craiova, față în față cu Neymar al voleiului
» Fotbal / Pandurii Târgu Jiu va susţine un stagiu de pregătire de 15 zile în Antalya

Educatie

» Monica Sună, noul inspector școlar general al ISJ Dolj

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top