12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Uitați de programul făcut pentru astăzi şi fiți dispus să acceptaţi surprizele şi schimbările de planuri. S-ar putea ca ideile dumneavoastră să fie sursa unei întorsături spectaculoase pe care o cunoaşte un proiect sau o relaţie. Aveți viziune, idei, originalitate şi, mai ales, curaj.

Taur
Neastâmpărul, agitaţia şi emoţiile pot pune astăzi stăpânire pe dumnreavoastră, din cauză că nu deţineți nici un control asupra evenimentelor. Cumva, lucrurile se aşază singure, totul merge înainte, iar asta vă nelinişteşte. Şi totuşi, în haosul aparent, e posibil să răsară minunate daruri, mai ales în ceea ce priveşte casa, familia şi patrimoniul.

Gemeni
Universul vă scoate în cale oportunităţi de colaborare şi mijloace noi de creaţie, dar nu păreți să fiți pregătit a le accepta cu toată inima. Vreți garanţii şi siguranţă, vreți să ştiți la ce să vă aşteptaţi în viitor, mai ales ca beneficii financiare. Aveți grijă să nu vă împiedicați singur şi, chiar dacă nu răspundeți cu un „da“ hotărât, măcar luați-vă un timp de reflecţie înainte să decideți.

Rac
Pe de o parte, asistați la tot felul de schimbări şi lovituri de teatru în sfera profesională. Pe de altă parte, se deschid noi perspective şi e nevoie de curaj şi de renunţarea la familiar, pentru că doar aşa puteți să îmbrăţişați noile experienţe profesionale şi financiare care vă ies în cale. Sunt jocuri dure în zona carierei şi afacerilor, însă dacă sunteți flexibil, veți găsi calea de negociere avantajoasă.

Leu
Vise şi aspiraţii noi, iniţiative şi conştientizări. Ziua de astăzi vă poate ajuta să eliberați programe de gândire vechi, care nu vă mai folosesc. După luni de zile în care v-ați tot perpelit în emoţii şi întoarceri în trecut, acum se pare că primiți tot mai multă claritate cu privire la cum vreți să arate viitorul.

Fecioară
S-ar putea să aveți sentimentul că v-ați dus la spectacolul sau filmul greşit. Ați cumpărat bilet, sunteți deja în sală, dar ce vedeți nu se potriveşte cu ce aşteptați. Şi, totuşi, în ciuda confuziei, dacă aveți răbdare să vedeți şi să înţelegeți despre ce e vorba, s-ar putea să aveți o surpriză frumoasă.

Balanţă
Surprizele vin din zona mariajului, relaţiilor de prietenie şi a anturajului. Într-un fel sau altul, cei din jur vă provoacă să ieşiți din zona de confort, din tipare rigide şi obişnuite, prin propunerile nonconformiste şi ideile trăsnite pe care vi le împărtăşesc. Ceva nou poate intra în viaţa dumneavoastră, poate un proiect sau o relaţie, dacă sunteți dispus pentru asta.

Scorpion
Zona muncii este supusă schimbărilor neaşteptate. Programul se poate da peste cap, apar elemente noi, activităţi neaşteptate care vă cheamă să fiți prezent. În orice caz, rutina se dizolvă sub ochii dumneavoastră, iar în acest spaţiu deschis, miracolele devin posibile.

Săgetător
Creativitatea, dorinţa de aventură, dorul de ceva nou în viaţă sunt foarte evidente astăzi. E necesar să fiți dispus să renunţați la ceea ce ştiți că e posibil şi să încercați drumuri noi, necunoscute. Fie că e vorba de un proiect nonconformist, o relaţie atipică sau o atitudine care surprinde, aveți voie să creați ceva diferit şi satisfacţiile vor fi pe măsura efortului depus.

Capricorn
O schimbare în ceea ce priveşte spaţiul de locuit sau cel în care lucrați este binevenită astăzi. Chiar dacă nu aveți susţinerea şi aprobarea celor din jur, e important să aduceți elemente noi de decor în viaţa dumneavoastră şi să faceți schimbările pe care le simţiți necesare. Sunt posibile şi surprize în familie, poate veşti care vă schimbă planurile.

Vărsător
Energia acestei zile este una care înnoieşte mintea, gândirea. Cu cât treceți mai mult dincolo de limite, principii şi idei preconcepute, cu atât mai uşor vă este să vedeți noi căi de abordare, în special a zonei profesionale. Aici e nevoie să se producă nişte schimbări, iar inspiraţia vine de la colaboratori şi parteneri.

Peşti
Îndreptaţi-vă atenţia şi eforturile spre domeniul financiar. Sunt momente bune pentru a achita facturi, a relaţiona cu instituţiile bancare, a vă ocupa de acte, documente legate de bani şi bunuri. Fiți prudent şi lăsați emotivitatea deoparte, în orice astfel de demers. În acelaşi timp, fiți dispus să cereți sprijin când aveți nevoie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS