10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Veți fi nevoit să faceți unele călătorii scurte în interes de serviciu şi veți avea posibilitatea să obţineți unele beneficii financiare. După-amiază, persoanele din jur vă vor solicita ajutorul, aşa că nu fiți surprins când vi se va spune că energia şi contribuţia sunt foarte importante. Aveți încredere în intuiţia dumneavoastră.

Taur
Momentul e perfect pentru o iniţiativă nouă, curajoasă, deci nu aşteptați nici să vă spună alţii ce să faceți, nici să vă împingă alţii de la spate, pentru că azi contează curajul de a spune start. Dacă sunteți la începutul unei acţiuni de la care aveți mari aşteptări în perioada următoare, fiți sigur că momentul este excelent.

Gemeni
Nu merită să fiți amabil chiar cu oricine, pentru că veți vedea că la vorbele amicale vi se răspunde de multe ori cu tupeu, cu agresivitate. Alegeţi-vă modul de comunicare în funcţie de anturaj şi de subiectul despre care se vorbeşte, pentru că sunt situaţii în care trebuie să fiți la fel de vehement în exprimare. Luptați pentru dreptul la replică!

Rac
Aveți mare grijă la declaraţiile de dragoste care vi se fac azi, pentru că există riscul să picați în plasa unui mare mincinos. Se foloseşte de atuurile fizice, de talentul de a mesteșugi cuvinte frumoase, de arsenalul său irezistibil de seducţie pentru a ajunge direct în inima dumneavoastră şi, dacă vă prinde într-un moment vulnerabil, l-ați putea crede.

Leu
Atmosfera e perfectă în jur, probabil sunteți motorul tuturor acţiunilor interesante și reuşiți să-i ţineți aproape şi pe alţii cu interese similare. Parcă e chiar loc de petrecere, pentru că lumea are chef de distracţie, se simte bine şi poate chiar se iveşte o ocazie de a sărbători un eveniment care bucură pe toată lumea. Este o zi lejeră, ca de vacanţă, în care nimic nu vă îngrijorează.

Fecioară
Dacă simţiți că e momentul potrivit să acţionați într-o direcţie spre care mintea şi inima vă îndeamnă, e bine să faceți acum. Sunteți pregătit, deţineți toate resursele pentru a reuşi, ba chiar mai mult decât ați putea crede. E nevoie doar de acea scânteie care pune motorul în funcţiune, deci acum este momentul.

Balanţă
Vestea care apare azi prin intermediul unui amic are un efect mobilizator şi vă stimulează să vă apucați serios de o activitate nouă, cu un consum imens de energie, dar aveți toate resursele necesare pentru a înainta în forţă. Nu numai că vă place ceea ce faceți, dar vă pune foarte bine în evidenţă, deoarece vă folosiți de trăsăturile specifice, de ceea ce ştiți mai bine să faceți.

Scorpion
Aveți impresia că, dacă dumneavoastră vedeți, toată lumea vede, dar, dacă ați fi mai atent, ați descoperi că nimeni nu remarca acel detaliu minor care vă enervează la culme. E ca și cum ați avea un coş pe frunte şi sunteți atât de obsedat de el, că aveți senzaţia că toată lumea numai la asta se uită, deşi nimeni nu l-a remarcat.

Săgetător
O declaraţie de dragoste făcută acum va avea impact maxim asupra celui căruia vă adresați, ba chiar se poate lăsa şi cu o cerere în căsătorie sau alte gesturi surprinzătoare. Aveți grijă la cuvintele pe care le folosiți, fiți generos în declaraţii, fiți cât mai pompos şi mai îndrăzneţ, pentru că simţiți ceea ce spuneți, deci e indicat să îmbrăcați discursul în cuvinte cât mai pasionale.

Capricorn
Aveți mai multă încredere în dumneavoastră, deci, dacă vă comparați cu alţii care ar fi cu ceva mai sus, descoperiți că atuurile personale sunt chiar mult mai grozave decât ale celor pe care îi apreciați. Nu mai căutați atâtea defecte şi atâtea vini, pentru că sigur aveți ceva caracteristic care vă aşază uşor în fruntea tuturor.

Vărsător
Reveniți cu picioarele pe pământ şi priviți realitatea în faţă, aşa cum e, chiar dacă nu vă place. Poate ați fost atras în iluzia altei persoane, ați crezut în planurile sale, pe care le-a alimentat cu minciuni sau informaţii înşelătoare, dar poate nu e prea târziu să vedeți adevărul şi să ieşiți din balonul de săpun, înainte de a fi implicat în această greşeală.

Peşti
Dacă ceva nu arată aşa cum ați sperat şi, la prima vedere, pare mai degrabă o veste proastă, mai aşteptați o vreme să se sedimenteze apele tulburi. S-ar putea să descoperiți că acel punct fragil era, de fapt, startul spre o rezolvare mult mai bună, ca atare nu reacţionați agresiv sau negativ la un hop.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS