10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Un eşec profesional sau o discuţie în contradictoriu s-ar putea să vă supere. Dimineaţa luați o decizie care vă va schimba tot programul. O tensiune va apărea în viaţa de cuplu dacă refuzați o invitație. Ar trebui să fiți mai înţelegător cu oamenii apropiaţi şi este chiar indicat să vă relaxați un pic. Plănuiți o petrecere, chiar dacă este începutul săptămânii.

Taur
Dacă ați planificat o vizită, ar trebui să o amânați, pentru că s-ar putea să nu decurgă potrivit aşteptărilor. Este o zi bună să faceți planuri de viitor, mai ales în privinţa căminului sau locuinţei. După-amiază sunt şanse mari să primiți o sumă de bani semnificativă sau o ofertă de job part-time. Evitați să luați decizii pripite!

Gemeni
S-ar putea să aveți o neînţelegere cu oamenii dragi şi să luați o decizie pripită. Nu faceți pe victima, pentru că nu vi se potriveşte acest rol. Nu este o zi favorabilă deciziilor în dragoste, pentru că le veți regreta. Este o zi bună să vă implicați în proiecte îndrăzneţe. Evitați călătoriile în interes personal.

Rac
Un prieten sau un coleg de muncă în care ați avut încredere s-ar putea să vă dezamăgească. Cu cât treceți mai repede peste, cu atât mai bine. Veți fi plin de energie şi veți reuşi să faceți tot ce vă propuneți, dacă vă păstrați puterea de concentrare. Nu faceți investiţii care nu vi se par sigure. Comunicați mai mult cu prietenii şi cu oamenii dragi.

Leu
O ceartă cu o persoană în vârstă din familie vă dă de gândit. Întrebați-vă dacă i-ați tratat aşa cum trebuie pe oamenii din jur în ultima vreme. Ar trebui să fiți mai precaut, înainte de a deschide gura, pentru a evita un scandal sau o dezamăgire în viaţa sentimentală. Nu mai puneți presiune pe dumneavoastră pentru că vă va fi afectată şi sănătatea.

Fecioară
O întâlnire profesională nu va decurge potrivit aşteptărilor. Nu renunţați! Pur şi simplu, astăzi nu este o zi bună pentru afaceri, dar puteți încerca şi mâine. Veți petrece momente frumoase alături de o persoană dragă. Este o zi perfectă pentru planificarea unei călătorii.

Balanţă
Aveți foarte multe pe cap, dar ar tebui să o luați uşor şi să vă relaxați. Dimineaţa s-ar putea să fiți tentat să cheltuiți o sumă mare de bani. Ar trebui să fiți precaut, pentru că nu este o perioadă bună pentru cheltuieli inutile. Sunt şanse mari să întâlniți o persoană specială, alături de care  puteți face planuri de viitor.

Scorpion
Nu este o zi bună să vă implicați în activităţi noi. Nu veți reuşi să găsiți cele mai bune soluţii la problemele care apar şi s-ar putea să fiți dezamăgit. Dimineaţa veți fi cu capul în nori şi veți neglija problemele importante. Faceți o listă cu priorități şi încercați să o respectaţi. Un program bine stabilit vă ajută să terminați totul la timp, fără probleme.

Săgetător
Oamenii nu vă vor aprecia ideile, dar nu ar trebui ca asta să vă dezamăgească. Nu semnați acte oficiale şi nu amânați planurile pe care le-ați făcut în carieră. Veți avea parte de satisfacţii importante în viaţa amoroasă. O relaţie bună veți avea şi cu membrii mai tineri din familie. Spre seară s-ar putea să aflați că trebuie să faceți o călătorie în interes de serviciu.

Capricorn
Evenimente neaşteptate vă vor face să vă schimbați programul astăzi. Sunt mari şanse să fiți nevoit să plecați într-o călătorie de afaceri, iar asta îl va supăra pe partener. Rămâneți calm şi încercați să evitaţi certurile. Sunteți foarte entuziasmat şi vă faceți planuri măreţe de viitor. Evitați speculaţiile de orice fel!

Vărsător
Dacă aşteptaţi să primiți o sumă de bani, sunt mari şanse să nu se întâmple astăzi. Aveți grijă să nu vă amânați sarcinile de la serviciu, pentru că veți ajunge să fiți copleşit în cele din urmă. Este o zi foarte bună să vă îmbunătăţiți situaţia financiară. Relaţiile sunt favorizate, iar munca în echipă va decurge foarte bine. Nu neglijați nevoia de odihnă.

Peşti
Vă simţiți cu capul în nori şi s-ar putea să neglijați probleme importante. Nu este o zi bună să începeți proiecte noi, pentru că vă veți grăbi şi riscați să stricați totul. Sunt şanse mari să îndepliniți tot ce v-ați propus, dacă rămâneți concentrat şi vă axați pe lucrurile care contează cu adevărat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS