Horoscopul săptămânii viitoare

Autori
Etichete , , , ,


Berbec

În intervalul ce urmează, vă caracterizează o curiozitate fără margini şi o independenţă a spiritului absolut debordantă. Energia pe care o găsiți acum v-a lipsit în ultimul timp. Ați fost destul de reflexiv şi ați avut destul timp să vă gândiți la ceea ce vă doriți și acum sunteți în măsură să abordați proiecte noi, îndrăzneţe. În plan sentimental nu duceți lipsă de admiraţie.

Taur

Este un moment zero al existenţei pentru că acum vă permiteţi să reporniți foarte multe proiecte pe care le-ați abandonat din motive obiective la momentul respectiv. Talentele nu rămân neobservate, deşi vă faceți tot felul de probleme cu privire la ceea ce a-ți merita şi la lucrurile pe care superiorii nu vi le oferă. Intuiţia vă împinge pe drumul potrivit şi de aceea puteți da liniştit curs unor provocări profesionale.

Gemeni

Cel mai alert sector al vieţii este cel sentimental, pentru că o întâlnire vă va înflăcăra peste măsură. Aveți un şarm aparte şi ați lăsat deoparte nostalgiile după fostele iubiri, iar ce vor vedea cei din jur este o persoană destul de lipsită de stabilitate în relaţii. Urgenţa traiului în cuplu nu o resimţiți absolut deloc şi vă bucurați de ceea ce aveți acum, căci asta este tot ce vă interesează: prezentul.

Rac

Deşi în mod normal nu puneți mare preţ pe latura financiară, acum vreți să înţelegeți cum fac unii prieteni de au mai multe economii decât dumneavoastră. Creativitatea are un efect benefic asupra câştigurilor dacă vă dați silința de a pune în practică ceea ce ați auzit de-a lungul timpului. Este posibil să luați în considerare cheltuirea resurselor, puţine e adevărat, într-un domeniu nou.

Leu

Nimeni nu vă poate ascunde nimic pentru că aveți o forţă uimitoare de a-i adulmeca pe cei care mint. Nu deveniți prea agresiv din cauza acestui fapt, ci preferați să adoptaţi o atitudine vicleană şi să îi lasați să continue pentru a vedea până unde pot merge cu neadevărurile. Ar fi bine să stați deoparte de oamenii toxici din jur şi să nu absorbiți toată cantitatea de emoţii negative. Sunt multe aspecte ce ar trebui îmbunătăţite şi multe relaţii scuturate de valul de energie negativă ce se revarsă peste ele.

Fecioară

Realismul nu vă lipseşte în această perioadă, aşa că vă dați uşor seama unde vă situați într-o problemă care vă deranjează în mod cert. Faceți strategii peste strategii şi bine ar fi să vă ţineți de ele, deşi punerea lor în practică nu este chiar la îndemână. Consecvenţa vă va ajuta să câştigați câteva persoane de partea dumneavoastră.

Balanţă


Aveți o dispoziţie schimbătoare şi greu de înţeles pentru partenerul de cuplu ori pentru cei din familie şi, mai mult decât atât, aveți tendinţa de a vă supăra pentru lucruri de mică importanță, la care alţii nici nu s-ar fi gândit. Nu aşteptați ca să îşi ceară cineva iertare, pentru că cei de la muncă nu văd unde greşesc față de dumneavoastră. Dacă sunteți la începutul unei relaţii, dispoziţia generoasă din perioadele trecute este de mult timp uitată.

Scorpion

Puneți mare preţ pe liniştea căminului şi pe mulţumirea celorlalţi, de aceea nu puteți face tot felul de compromisuri. Uitaţi de dumneavoastră  doar pentru a vedea zâmbete pe chipul celor iubiţi, dar trebuie să vă dați seama că acest gen de comportament nu va funcţiona într-un mod pozitiv pe termen lung pentru că vă va epuiza din punct de vedere emoţional.

Săgetător

În perioada ce urmează învățaţi o lecţie foarte importantă, şi anume să încetiniți un pic ritmul ameţitor din ultima vreme. Vă faceți mai mult timp să trăiți şi să vă bucurați de ceea ce aveți. Trăiți o lungă şi plăcută perioadă contemplativă, în care a fi mulţumit nu mai este o reală provocare. Schimbările la nivel financiar sunt puţine, iar ceea ce se întâmplă la finalul intervalului nu este semnificativ. Se poate produce o diminuare a resurselor, dar sunteți destul de bine ancorat în realitate şi diminuați rapid cheltuielile.

Capricorn

Amânările nu vă sunt pe plac aşa cum nu v-au fost niciodată, deci puteți forţa mâna unui colaborator să finalizați un proiect sau să vă asigurați că nişte termene vor fi respectate. Încercați să vă cultivați blândeţea şi, mai ales, să dezvoltaţi cât se poate de mult indulgenţa faţă de dumneavostră şi, mai ales, faţă de cei din jur.

Vărsător

Dați dovadă de un bun spirit de luptă şi o competitivitate pe care nu mulţi au văzut-o până acum. Vă place riscul, dar, mai ales, vreți să vă măsurați cu cei din jur, convins fiind că nu vă pot face faţă. Simţiți că a venit momentul să faceți un pas înainte şi vă implicați în această luptă pentru evoluţie profesională, poate minimalizând pe undeva toate eforturile pe care trebuie să le faceți. Nici pe plan personal nu vă lăsați mai prejos, de aceea vă luați tot felul de responsabilităţi.

Peşti

Este un interval bun din punct de vedere profesional pentru că vă găsiți în sfârşit curajul să faceți un pas în faţa celorlalţi. Spuneți răspicat ce vreți şi nu pare că vă mulţumiți cu puţin, deşi până acum nu ați dat semne că puteți fi atât de tenace. Totuşi, sunteți un bun ascultător al celor din jur, în ciuda faptului că nu mai dați impresia de fire şovăielnică.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Actualitate

» Râmnicu Vâlcea: Șoseaua s-a surpat pe DN 7. Circulația a fost deviată
» Oltenia: Mai multe râuri din sud au depășit cotele de atenție
» Olt: Inundații în mai multe localități. Au intervenit pompierii
» Prahova: Laptele ridicat din şcoli, infestat cu enterobacteriacee
» Mihai Rotaru, 30 de zile de arest preventiv 
» Avertizare hidrologică: Cod Galben și Cod Portocaliu de inundații, pentru râuri din Oltenia
» 20 de ani de la înființarea primei secții universitare de actorie din Oltenia – Promoția de actori 1999, la ceas aniversar
» Cartea de weekend: „Oameni care nu contează“ de Răsvan Popescu – Editura Paralela 45
» Viaţa unui muzician oltean, în limba lui Beethoven
» Picanterii din presa de altădată
» Rotary Construcții: Mihai Leonard Rotaru nu are nici o implicare în Dosarul retrocedărilor ANRP

Local

» Conacul care adăpostește poveștile bătrânilor singuri
» Comuna Fălcoiu se modernizează, tradiția usturoiului piere

Dolj

» Trafic de coşmar în centrul Craiovei
» Întreruperi energie electrică de miercuri
» Două investiții din Malu Mare, pe loc repaus
» Vaccinul antirabic lipsește, antitetanosul e greu de găsit
» Meciul orgoliilor la Malu Mare: Primarul Dicu pasează vina la consilieri și la juristul Prefecturii
» Când încep lucrările pe Aleea IV Șimnic?
» Se opreşte apa în cartierele Brestei şi Calea București

Gorj

» CJ Gorj pregăteşte un ansamblu complex de manifestări la 140 de ani de la naşterea lui Brâncuşi

Sport

» Alb-albaştrii, umiliţi la Academia lui Hagi
» Baschet (m): SCM-U Craiova, din eşec în eşec
» Handbal (m): CS Universitatea Craiova a obţinut a opta victorie stagională
» Goluri multe la Memorialul „Liviu Răducan“
» CSU continuă goana după puncte
» Luptătorii de la Power Gym s-au remarcat la Sibiu
» Doar baschetbaliștii joacă în deplasare
» Bute, gata să recâștige titlul mondial IBF
» Scarlat și Petre au rezolvat victoria „satelitului“ (galerie foto)
» Doljul întâlnește Caraș-Severinul la U14 și U15

Magazin

» Chinezii deschid cea mai mare fabrică de clonare din lume
» Bancul zilei
» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită! – 007: Coordonata Skyfall

Top