7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Zilele astea sunt dedicate aspectelor sentimentale ale vieţii: familia, relaţia de cuplu, prietenii apropiaţi. Perioada se anunţă favorabilă, în sensul că relaţiile vor evolua, se vor aprofunda şi există chiar probabilitatea creării unor legături noi. Să fiți atent la o persoană de sex feminin de la locul de muncă: cineva nu vă vrea binele, vă puteți aştepta să auziți tot felul de bârfe despre dumneavoastră. În dragoste, se întrevede posibilitatea unei întâlniri foarte, foarte plăcute la sfârşitul săptămânii.

Taur
Este foarte important pentru dumneavoastră să vă implicați în lucruri utile şi valoroase. Câştiguri mari nu se întrevăd în această perioadă, dar asta nu înseamnă că eforturile  de acum nu vor da rezultate pe termen lung. Feriţi-vă de câştigurile prea uşoare, pentru că vă veți trezi păcălit. Puteți face un inventar al lucrurilor şi puteți da din ce aveți prea mult.

Gemeni
În perioada următoare, carieră e bine aspectată, existând posibilitatea unei măriri de salariu. Totuşi, acest lucru va atrage invidia unor colegi care simt că ei ar merita mai mult această recompensă şi care vor recurge la cuvinte dure şi chiar la răspândirea unor zvonuri. Relaţiile personale trec printr-o perioadă mai puţin bună, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. Vina nu este numai a partenerului, ci şi a dumneavoastră.

Rac
Vă pricepeți foarte bine la stabilit contacte cu persoane noi! Se pare că viaţa socială este, în continuare, foarte activă: veți avea multe ocazii să vă distrați şi să fiți în centrul atenţiei, veți primi invitaţii la diverse evenimente şi veți cunoaşte multă lume. E posibil să primiți nişte veşti bune de la o persoană dragă pe care nu ați mai văzut-o de mult.

Leu
E o perioadă extrem de favorabilă schimbărilor, aşa că ar fi bine  să vă adunați şi să faceți acele mutări pe care le-ați tot amânat. Pot fi lucruri legate de relaţia de cuplu, de casă, de profesia, sau, pur şi simplu, de evoluţia  intelectuală şi spirituală. Să nu mai amânați nimic, veți găsi timp şi energie să le faceți pe toate. Deciziile luate în această perioadă vor avea consecinţe pe termen lung, în special în ceea ce priveşte dragostea.

Fecioară
Vă aşteaptă zile pline de emoţii, mai ales în privinţa carierei. Puteți să urcați foarte mult sau să vi se refuze o şansă la care sperați. Puteți să întoarceți lucrurile în favoarea dumneavoastră dacă nu intrați în conflict cu nimeni de la serviciu. Atitudinea în faţa eşecului sau a succesului e foarte importantă, pentru că vă va influenţa nişte decizii viitoare.

Balanţă
În zilele următoare, veți avea parte de mici surprize care vă vor ridica moralul. Cadouri, telefoane, invitaţii, cuvinte de încurajare, lucruri care vă vor demonstra că sunteți apreciat şi iubit de cei din jur. Toate acestea vă vor spori buna dispoziţie şi vă vor transforma într-o companie mai mult decât agreabilă pentru cei apropiaţi. Dragostea nu  vă ocoleşte nici şi poate apărea la orizont persoana aşteptată. Vă confruntaţi cu unele probleme de sănătate.

Scorpion
Sunteți fi prins cu multe probleme de familie. Pot fi evenimente, tranzacţii, chestiuni de sănătate sau conflicte care trebuie remediate. Veți fi la înălţime şi veți demonstra că se poate pune baza pe dumneavoastră. La serviciu există riscul unei greşeli majore, bazate pe o neatenţie sau pe o decizie pripită. Aveți grijă, pentru că, de această dată, nu veți scăpa cu faţa curată.

Săgetător
Veți avea de zile mai proaste, în special sub aspect sentimental. Veți fi cuprins de tot felul de îndoieli în privinţa viitorului relaţiei, veți privi totul în negru şi, din păcate, partenerul nu va şti cum să vă schimbe starea de spirit. Totuşi, la mijlocul perioadei, lucrurile se vor schimba în bine, pentru că veți afla informaţii noi care vă vor îndepărta temerile. Ar fi bine să vă îndreptați o parte din energie spre muncă, pentru că realizările în acest domeniu vă vor da mai multă încredere în forţele proprii.

Capricorn
Aveți şanse mari să câştigați mulţi bani în această perioadă şi toate energiile se vor canaliza în această direcţie. Astrele favorizează investiţiile şi speculaţiile financiare. Vă veți bucura de sfaturile unor persoane competenţe şi curând veți avea buzunarele pline. Să nu uitați să acordați atenţie şi partenerului de cuplu, care s-ar putea simţi neglijat.

Vărsător
În aceste zile, vă veți face tot felul de planuri şi calcule care, din păcate, aveți foarte puţine şanse să iasă aşa cum doriți, mai ales sub aspect sentimental. Nu e vorba de vreun ghinion care vă urmăreşte, ci de grabă şi superficialitate. Vă este greu să acceptați că vă puteți înşela şi nu se putea discuta cu dumneavoastră. Mai bine să aşteptați puţin înainte de a lua o hotărâre radicală şi să ascultați şi de sfaturile prietenilor.

Peşti
În perioada următoare, veți simţi că nu puteți sta locului şi veți căuta tot felul de motive să ieşiți din casă. Revederea cu un amic vechi vă va face bine, dar veți afla şi nişte veşti mai puţin plăcute. Câteva surprize plăcute, făcute de cei dragi, vă vor însenina săptămâna. Trebuie totuşi să acordați puţină atenţie şi carierei, pentru că cineva încearcă să v-o ia înainte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS