17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Va trebui să luați măsuri drastice astăzi pentru a vă apăra poziţia. Mintea v-a ajutat să ajungeți într-un anumit punct, iar acum trebuie să protejați ce ați obţinut. Vă veți simţi ca şi cum cineva încearcă să vă jefuiască, dar nu aveți cum să opriți asta. Nu renunţați la ce ați dobândit până acum cu multă luptă.

Taur
Cu cât vă agitaţi mai mult astăzi, cu atât mai tare vă veți scufunda şi vă veți îndepărta de ce vă doriți. S-ar putea să vă aflați într-o situaţie în care spuneți un lucru şi vă treziți făcând alt lucru, pentru a vă apăra punctul de vedere. Sunteți pus într-o poziţie foarte vulnerabilă, încercați să nu cădeți în capcană.

Gemeni
Gândirea este în concordanţă cu cea a colegilor, iar, dacă lucraţi în echipă, veţi obţine lucruri minunate. Dacă aveți nemulţumiri sau treceți printr-o perioadă proastă, spuneți ce simţiți. Prietenii vă vor înţelege şi vă vor da sfaturi preţioase. Pentru prima dată acţionați cu multă diplomaţie şi reuşiţi să vedeți ambele părţi ale unei probleme.

Rac
Oricâte întrebări vă puneți şi oricât  analizați planurile, nu ştiți sigur în ce direcţie ar fi bine să o luați. Toate drumurile care vi se deschid în faţa ochilor vă atrag şi habar nu aveți care este cea mai bună cale. Dacă vreți să vă alegeți o destinaţie de vacanţă, bazați-vă pe intuiţie.

Leu
Acţiunile pe care le-ați gândit în ultima vreme vor fi foarte eficiente astăzi. Este multă forţă în puterea  psihică. Nu ar trebui să ezitaţi să îi îndreptaţi pe ceilalţi în direcţii care le sunt benefice lor. Aveți abilitatea de a vedea lucruri pe care alţii le ignoră. Este una dintre acele zile în care ceilalţi nu vor vedea lucruri importante nici dacă se lovesc de ele.

Fecioară
Nu strică să mai râdeți din când în când! Mâine, lucrurile s-ar putea să devină prea serioase, aşa că bucurați-vă de ziua de azi, când nu aveți motive de îngrijorare. Dacă nu adoptaţi o atitudine optimistă, sunt mari şanse să intrați în depresie, mai ales când vedeți că toată lumea în jur este cu zâmbetul pe buze.

Balanţă
Spuneţi-vă ideile în faţa celor care v-ar putea ajuta să le puneți în practică. Dacă trebuie să mutaţi lucruri mari, nu o faceți singur, cereți ajutorul prietenilor sau colegilor. Dacă trebuie să ajungeți într-un loc, este mai sigur să rugați o cunoştinţă să vă ducă, pentru că singur sunt mari şanse să vă rătăciți.

Scorpion
Încercați să nu vă chinuiți prea mult ca să pătrundeți în profunzimea lucrurilor. În loc să vă enervați că plouă afară, de exemplu, bucurați-vă că puteți asculta melodia preferată. Priviți pomii, natura, nu strică să vă mai desprindeți de griji şi de probleme. Nu vă enervați, obstacolele pe care le întâmpinați vă ajută să fiți mai puternic.

Săgetător
Simţiți o energie care vă anunţă că o schimbare majoră va avea loc în viaţa dumneavoastră. Lucrurile nu vor merge foarte bine, dacă nu observați oportunităţile care vă ies în cale. Partea bună este că nu trebuie să munciți din greu pentru ca lucrurile să iasă aşa cum vă doriți. Concentrați-vă pe ce vă doriți în viitor şi faceți tot ce puteți ca să obţineți.

Capricorn
Mintea vă joacă feste astăzi, aşa că nu este o idee foarte bună să aveți încredere în propriile simţuri. Gândiți-vă la alte metode de a rezolva problemele cu care vă confruntaţi. Dacă vă distrați într-o anumită situaţie şi sunteți relaxat, soluţia problemei se va arăta fără să depuneți nici un efort.

Vărsător
Este cea mai bună zi în care puteți spune ce credeți în legătură cu o situaţie care vă dă bătăi de cap de multă vreme. Profitați şi dați glas gândurilor. Aveți idei bune, care vă vor ajuta să evoluați în carieră, nu le ţineți doar pentru dumneavoastră. Veți fi răsplătit pentru eforturile depuse. În plus, vreți să obţineți succesul şi aprobarea celorlalţi, exprimarea directă este cel mai bun mod de a le obţine.

Peşti
Aveți toate calităţile să reuşiți tot ce vă propuneți astăzi, important este să vă folosiți de resursele pe care le aveți. Activităţi dramatice şi dinamice vă vor face să vă relaxați şi să vă simţiți bine în propria piele. Dacă vă aflați într-o situaţie plictisitoare, gândiți-vă la metode în care o puteți schimba.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS