7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă concentrați pe probleme serioase şi nu vă pierdeți vremea cu detalii. Puteți folosi ziua de azi pentru a avea grijă de probleme legale sau pentru a încheia un contract. Sunt mari şanse să vă schimbați locuinţa. La muncă, vă implicați în proiecte care par foarte atrăgătoare şi le veți rezolva cu multă pricepere.

Taur
Este greu să ascultaţi şi să înţelegeți punctul de vedere al altora. Dacă nu sunteți, însă, atent şi la ceilalţi, s-ar putea să apară unele probleme. Nu intrați în dezbateri pentru că dumneavoastră veți ţine cu dinții de propriile păreri şi situaţia se poate transforma într-o ceartă. Implicați-vă în activităţi care necesită precizie şi abilităţi organizatorice.

Gemeni
Autocontrolul este foarte important la muncă şi este indicat să vă concentrați pe aspectele practice. O presiune din exterior vă va face să vă reevaluați priorităţile. Dacă v-ați făcut planuri cu partenerul pot apărea unele schimbări. Nu neglijați nevoile celorlalţi şi fiți atent la ce au de spus. Visați la mai multă libertate, dar aşteptările s-ar putea să nu fie realiste.

Rac
Încercați să nu mai fiți nerăbdător şi nu luați prea personal părerea celorlalţi. Evitați stresul cât puteți de mult şi nu vă implicați în activităţi fizice, pentru că sunteți predispus la accidente. S-ar putea să vă simţiți plictisit şi neliniştit, aşa că ajungeți să căutaţi activităţi care să spargă rutina.

Leu
Aveți o dorinţă ascunsă de a dezvolta o afacere proprie, iar astăzi sunteți mai hotărât ca oricând. Apar unele probleme de comunicare la locul de muncă, mai ales dacă este vorba de bani şi taxe. Deveniți tot mai interesat de secrete, mistere şi ştiinţă, aşa că treceți la studiu în timpul liber. Setea de cunoaştere trebuie potolită.

Fecioară
Dacă sunteți nesigur de obiectivele propuse nu este o zi bună pentru încheierea unor înţelegeri profesionale sau schimbarea locului de muncă. Veți întâlni obstacole neaşteptate, păstraţi-vă calmul, le veți depăşi. Scăpați de o pasiune care vă mănâncă mulţi bani şi investiți cu mai multă atenţie.

Balanţă
Aveți energie să faceți tot ce vă doriți. Este o perioadă bună să luați decizii şi să vă găsiți calea. Tot ce alegeți, însă, are repercusiuni, aşa că fiți foarte atent. Sunteți dornic să realizați cât mai multe, luați lucrurile pe rând. Nu vă apucați de proiecte noi, dacă nu le-ați încheiat pe cele vechi.

Scorpion
Sunteți foarte ambiţios, iar entuziasmul de care dați dovadă vă va uşura drumul spre succes. Dacă vi se pare că ziua trece prea încet, cântați ceva în gând, iar timpul va zbura mai repede. Vreți mai multă libertate la locul de muncă pentru a vă pune în practică creativitatea, dar superiorii s-ar putea să nu fie de acord.

Săgetător
Zilele care urmează vă vor testa dorinţa de reuşită. Pot apărea lupte de orgoliu cu cei dragi. Dacă sunteți stresat la muncă, verificați totul de două ori, pentru că ceilalţi s-ar putea să caute motiv să vă critice munca. În faţa superiorilor, ţineţi-vă capul plecat, nu este momentul să intrați în conflicte.

Capricorn
Veți fi un exemplu pentru ceilalţi. Sunteți formal, fără a fi rece, şi reuşiți să stârniți simpatia celorlalţi. Sunteți foarte atent la nevoile celorlalţi. Astăzi va fi o zi plină şi frumoasă. Curiozitatea este la cote maxime. Dacă aveți probleme în relaţie, este un moment bun să încercați să le rezolvați. Vă dedicați timpul oamenilor care au nevoie de atenţie şi care se simt singuri.

Vărsător
Este foarte uşor să schimbați lucrurile la muncă în avantajul dumneavoastră! Este o zi în care vă simţiți mai aproape ca niciodată de succes, iar problemele financiare nu vor mai fi atât de presante. Sunteți foarte generos, aşa că nu ezitați să îi ajutaţi pe cei care care au nevoie. În viaţa amoroasă nu mai fiți atât de orgolios şi arătați partenerului că îl iubiți.

Peşti
Nu vă compro-miteți pentru a păstra o relaţie care vă fură toată energia. Găsiți un hobby nou sau implicați-vă în activităţi care vă ţin mintea ocupată. Va fi mai uşor să vă desprindeți de persoanele care nu vă merită. Abilităţile organizatorice vor fi folosite cu succes la muncă şi pentru prima dată veți primi confirmarea că ce faceți e foarte bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS