10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Îmbunătăţirile făcute în casă vă vor spori confortul şi vor strânge familia. Aşteptați-vă să aveți cheltuieli mai mari decât aţi anticipat dacă vreți petreceri şi distracţie. Cineva cu care trăiți poate că este cam iritat; cel mai bine ar fi să-l lăsați în pace. Din cauza neliniştii pe care o simţiți uneori, durerile de stomac au reapărut.

Taur
La serviciu vi s-a dat în grijă un proiect care trebuie terminat într-un termen foarte scurt. Faceți planuri deosebite pentru dumneavoastră şi partener. O ieşire în oraş împreună cu familia sau o plimbare prin parc vor stimula comunicarea şi o mai strânsă legătură. La birou sunt foarte multe lucruri care vă nemulţumesc.

Gemeni
Aveți chef de competiţie sau de o noapte petrecută în oraş. Odată ce v-ați pus ceva în minte, banii vi se vor scurge printre degete lăsându-vă fără nici un leu la sfârşitul săptămânii. Va trebui însă să munciți mai mult decât ați prevăzut şi în final veți fi destul de obosit. Păreți a fi destul de indiferentă în faţa acelor persoane care doresc să vă critice.

Rac
Încercați să fiți precaut atunci când umblați pe străzi, mai ales dacă locuiți într-un oraş aglomerat. Spuneți ceea ce gândiți despre problemele familiei la momentul în care problema va fi ridicată şi nu vă lăsați intimidat de ceilalţi. Problemele financiare vă dau din nou bătăi de cap şi de această dată vă decideți să vă luați şi un job part-time.

Leu
Modul în care luați decizii este unul spontan şi treceți la acţiune în scurt timp. Astăzi va trebui să munciți ore suplimentare. Doar aşa vă puteți termina proiectele mai repede, ceea ce vă va aduce aprecierea superiorilor. Faceți-vă treburile din casă, dar petreceți şi puţin timp cu partenerul dumneavoastră.

Fecioară
Cu nervii pe care îi  aveți în ultima vreme toleranţa poate deveni o problema. Trebuie să analizați ambele fețe ale unei probleme înainte de a lua o decizie. Un mediu relaxant vă va ajuta să vă simţi mai bine. După-amiază veți primi o confirmare pe care o aşteptaţi de mult timp. Ambiţia şi dorinţa de reuşită sunt principalii aliaţi în drumul spre victorie.

Balanţă
Limitările din punct de vedere financiar nu vor fi atât de rele pe cât par. Puteți face rost de venituri suplimentare dacă lucrați part-time. Încercați să vă stabiliți un buget rezonabil. Cineva apropiat vă cere mai mult decât atenţia pe care i-o acordați în mod normal. Renunțaţi la sensibilitate şi adoptaţi o atitudine mai dură.

Scorpion
Astăzi veți avea o zi plină. Veți reuşi să faceți achiziţii importante pentru casă, veți pune bazele unui proiect de amploare, însă ar fi bine să vă limitați cheltuielile dacă nu vreți să rămâneți fără un ban. Ar trebui să faceți o analiză a direcţiei în care vă îndreptaţi.

Săgetător
Există în cercul de prieteni câteva persoane pe care ați face mai bine dacă le-ați ţine la distanţă. Relaţia cu ele este destul de ciudată, mai ales că puteți intra în situaţii neconfortabile. Nevoia de voluptate în dragoste este mai acută decât nevoia de siguranţă. Nu riscați însă o relaţie stabilă pentru o aventură, oricât de seducătoare ar fi ea.

Capricorn
Firea  dinamică vă ajută atunci când este cazul să treceți de unele bariere sociale în care nu credeți. Încercați să vă îndreptaţi eforturile către proiecte creatoare şi să nu vă mai pierdeți toată ziua în fleacuri. Veți fi afectat din punct de vedere emoţional şi vă veți grăbi să-i judecați pe ceilalţi. Pasiunea vă va ajuta să vă descărcați de energia acumulată.

Vărsător
Viaţa sentimentală încă se află sub semnul întrebării. Mai multe momente tensionate pe care le trăiți pe parcursul acestei zile vă fac să acceptaţi că poate legătura dintre dumneavoastră şi partenerul actual nu este ceea ce vă doriți cu adevărat. Cunoştinţele pe care le veți căpăta vă vor consolida reputaţia.

Peşti
Aveți o perioadă în care vă petreceți mult timp în societate. Cu toate acestea, tocmai pentru că sunteți înconjurat de tot felul de oameni, se poate să deveniți vulnerabil. Atmosfera de la birou nu mai este atât de stresantă că altădată şi acum reuşiți să vă concentrați asupra sarcinilor de care sunteți responsabil. Trebuie să aveți grijă cum vă purtaţi cu cei dragi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS