Horoscop

Autori


Berbec

Aveți nevoie să vedeți locuri noi. Se poate să faceți o scurtă călătorie şi să întâlniți oameni noi. Fiți deschis către ceea ce vi se oferă. În viaţa personală, negociați câteva aspecte importante. Este indicat să vă exprimați cât mai clar şi să vă argumentați ideile. E momentul perfect să vă reîntâlniți un prieten sau să începeți, din nou, să iubiți.

Taur

Deşi vă bucurați de o relaţie armonioasă, tindeți să stricați atmosfera prin certuri. Marte vă va împinge de la spate să faceți ceva pentru a nu cădea în rutină. Învățați să faceți concesii. Structurile profesionale se pot schimba sau vor fi puse în discuţie. Va fi nevoie să vă adaptați şi să dați dovadă de bunăvoinţă. Dacă ştiți să negociați, schimbarea va fi în bine.

Gemeni

Atmosfera din familie depinde foarte mult de atitudinea dumneavoastră. Fiți subtil atunci când vreți să dominați situaţia şi veți avea de câştigat. Dacă aveți o relaţie, sunteți fericit alături de partener. E o zi foarte dificilă în care nu mai ştiți ce atitudine să adoptați. La birou, lucrurile nu stau deloc mai bine și aveți de-a face cu o dezorganizare care se va dovedi problematică.

Rac

Relaţiile cu cei dragi sunt puţin cam tensionate. Din fericire, este vorba numai despre ceva de moment. Vă ocupați de poziţia socială, iar restul timpului îl dedicați unor lucruri care vă fac plăcere. Încercările pe care le aveți de depăşit astăzi în plan profesional vor fi destul de multe şi vă vor crea câteva dificultăţi în a le duce la îndeplinire.

Leu

Dedicați mai mult timp reuşitei în planurile personale. În timpul liber vă arătaţi foarte spiritual, aveți umor şi atrageți oamenii prin jovialitatea dumneavoastră. Situația sentimentală va fi afectată de apariția unui prieten sau fost iubit. La nivel profesional, vă dați seama că nu puteți să vă descurcați cu noua responsabilitate care v-a fost încredinţată.

Fecioară

În dragoste începeți să vă simţiți mai echilibrat şi mai senin. Dacă sunteți singur, aveți toate şansele să vă bucurați de apariţia unei persoane interesante. În activităţile personale lucrați cu tact. Se poate să vă schimbați obiectivul urmărit într-un proiect. Vi se cere să luați o decizie profesională, însă vă este imposibil să faceți asta astăzi.

Balanţă


Dacă lucrați sau activați în afaceri şi comerţ aveți reuşite astăzi. Vă descurcați bine chiar şi dacă este vorba doar de nişte cumpărături. Aveți idei strălucite care vă duc rapid la ţintă. Vă faceți planuri împreună cu prietenii şi petreceți  timp în compania acestora. E o zi promiţătoare din punct de vedere profesional în care sunteți pe aceeaşi lungime de undă cu superiorii dumneavoastră.

Scorpion

În relaţia de cuplu tindeți să faceți presiuni asupra partenerului de viaţă. Încercați să-l lăsați să se exprime singur. Este momentul ideal să vă petreceți timpul cu familia. Vă veţi înţelege de minune. În activităţile personale vă reuşeşte orice iniţiativă, cu condiţia să vă cunoaşteți limitele. Vă doriți să arătați de ce sunteți în stare într-un nou domeniu.

Săgetător

Dacă ați avut un conflict cu cineva în ultima perioadă, astăzi e momentul potrivit să încercați să remediați această situație. Unii dintre dumneavoastră plecați departe pentru studii, alţii faceți o călătorie în vederea unui proiect de cercetare. Șeful vă dă undă verde cu privire la câteva proiecte pe care vreți să le puneți în practică.

Capricorn

Relaţiile cu familia se desfăşoară mulţumitor. Vă înţelegeţi foarte bine, astfel încât împreună puteţi să duceţi la capăt unele proiecte privind amenajarea locuinţei. În relaţiile cu prietenii sunteți tăios, iar sinceritatea dumneavoastră, exprimată brutal poate duce la certuri. Proiectele pe termen lung, la care lucrați de ceva vreme, vor începe să dea rezultatele scontate.

Vărsător

Dacă întâmpinați unele dificultăţi în familie, păstrați-vă capul pe umeri şi vorbiți cât mai puţin. În cuplu, excesul de posesivitate dezechilibrează relaţia. Calmul şi concesiile sunt indicate. Aveți grijă ce faceți sau spuneți la locul de muncă pentru că dispoziţia dumneavoastră e destul de negativă din cauza planetelor care vă sunt potrivnice.

Peşti

Veți avea atât de multe de făcut astăzi, încât este nevoie să vă organizați şi să vă păstrați un spirit combativ. Verificați bine echipa cu care lucrați, că să ştiți care vă sunt aliaţii. Problemele întâmpinate în cuplu se pot rezolva în timp. Momentan, evitați discuţiile aprinse. Chiar dacă familia este lângă dumneavoastră, dispusă să vă asculte, simţiți un gol pe care ei nu-l pot umple.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 27 martie 2015

Actualitate

» Cartea de weekend
» Personalitatea săptămânii: Alexandru Kirițescu
» Conacul Teișanu, un popas în timp
» Deputatul Theodor Nicolescu a fost arestat
» Zeci de persoane protestează la Universitate faţă de votul pentru Şova
» Germania introduce taxă pe autostradă
» ANRE: Prețurile gazelor naturale furnizate consumatorilor casnici vor scădea, în medie, cu 3,9% de la 1 aprilie
» Tablourile găsite la fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov, date spre expertiză
» AJOFM Mehedinţi va organiza Bursa Generală a Locurilor de Muncă pe 24 aprilie
» 53 de mii de pensionari mai puţini în 2014
» Germanwings va trebui să plătească despăgubiri familiilor victimelor catastrofei aviatice mai mari decât prevăd convenţiile internaţionale
» Ambasada Germaniei, reacție la votul din Senat în cazul lui Dan Șova

Interviu

» Pianista Ana Mirabela Dina: Colaborez cu cea mai faimoasă pianistă din lume, Martha Argerich

Local

» Mehedinţi: Exerciţiu comun româno-sârb pentru limitarea efectelor produse de situaţiile de urgenţă din zona transfrontalieră
» Vâlcea:Acţiuni ale poliţiştilor pentru prevenirea şi combaterea absenteismului şcolar
» Olt: Poliţiştii s-au perfecţionat în prevenirea consumului de droguri

Dolj

» Maidanezii îi pun la cheltuială pe primarii din Dolj
» Andreea Bănică, „vinovată“ de inundațiile din Bechet?
» Olteanca din Basarabia
» Judecătoarea Cîrstoiu, la puşcărie pentru mita primită de la Dinel
» Întreruperi energie electrică de luni
» Core-Corelarea competenţelor şi abilităţilor capitalului uman cu potenţialul de local de ocupare în regiunile Sud-Vest Oltenia şi Nord-Est
» Craiova: Generalul Titu Stoicheci, la 104 ani, felicitat de jandarmii mehedinţeni
» Ora Pământului la Craiova
» Târguri neautorizate
» Culturi afectate

Gorj

» „Săptămâna Altfel“ la UCB
» Simpozion dedicat bolilor respiratorii
» Liberalii îl comemorează pe Tătărescu
» Fără restricţii în Defileul Jiului
» Curg amenzile pentru firmele închise de inspectorii antifraudă
» De la şcoala generală la „meseria“ de mamă
» Viceprimarul Iuliu Călina, incompatibil?
» Gorj: Salvat de pe munte
» Gorj: Jandarm veteran, în vârstă de o sută de ani, sărbătorit de colegii mai tineri
» Gorj: Bătrână de 70 de ani, cercetată pentru nerespectarea regimului armelor

Sport

» „Municipalii“, perdanți
» CSU și Pandurii, în teste
» Confirmați-vă valoarea!
» Joc fără miză între Craiova şi Timba
» Meciul carierei pentru JoJo Dan
» O victorie cu Deva le asigură locul patru
» Simona Halep în turul trei la Miami Open
» Voleibaliștii craioveni, însetați de victorie
» Handbalistele craiovene își apără poziția din clasament
» Fotbal – Meci de foc la Slatina

Magazin

» Bancul zilei
» Lacul Superior, cel mai mare rezervor de apă dulce din lume
» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită!

Top