Acasă Local Dolj Craiova: "American Buffalo", al treilea spectacol din seria "Colibri într-un ACT"

Craiova: „American Buffalo”, al treilea spectacol din seria „Colibri într-un ACT”

-

afis-american-buffalo-final_mic

Seria „Colibri într-un ACT” continuă în această săptămână la Teatrul pentru copii și tineret „Colibri”. Joi, 26 martie, de la ora 19:00, Teatrul ACT din București prezintă spectacolul „American Buffalo”, de David Mamet, în traducerea lui Bogdan Budeș. Regia este semnată Cristi Juncu, iar scenografia este o creație Dan Titza. Îşi vor da concursul actorii Gheorghe Ifrim, Vlad Zamfirescu și Marius Florea Vizante. Organizatorii precizează că pectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani. Preţul unui bilet este de 20 de lei, iar cei interesaţi îşi pot procura tichete de intrare de la Agenția Teatrului „Colibri” de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 și 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.

Reprezentația „American Buffalo” este parte a proiectului „Colibri într-un ACT”, demarat în ianuarie 2015, cu spectacolul “Dumnezeul de a doua zi” și continuat cu „Fidelitate” în luna februarie. În cadrul proiectului, în ultima săptămână a fiecărei luni craiovenii vor putea vedea un spectacol al Teatrului ACT pe scena Fabricii de povești electroCOLIBRI.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dublă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește vineri, 25 octombrie, ora 17.30, în sala „Acad. Dinu C. Giurescu”, lansarea volumelor „De la...