Horoscop

Autori


Berbec

Relaţia cu prietenii va fi prioritară pentru dumneavoastră, căci cei din anturajul apropiat vă vor susţine iniţiativele. De asemenea, veţi veni în contact cu multă lume, ceea ce vă va încânta, mai ales că toţi vor lauda calităţile dumneavoastră mentale. În ceea ce priveşte relaţia cu persoană iubită, veţi primi o veste dintre cele mai plăcute. La serviciu, veţi primi nişte bani, semn că şi şeful vă apreciază.

Taur

Conjunctura astrală vă avantajează într-o oarecare măsură. Se pare că aveţi şansa de a câştiga o sumă de bani. Veţi reuşi o tranzacţie care vă va aduce o nesperată satisfacţie. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile de unul singur chiar dacă eficienţa  intelectuală este maximă, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate. Nervozitatea vă poate afecta relaţiile parteneriale.

   

Gemeni

Starea sănătăţii nu este nemaipomenită şi ar fi bine că astăzi să faceţi ceva pentru a stabili echilibrul de care aveţi atâta nevoie. Ar fi de dorit să vă manifestaţi cu mai multă prudenţă, căci cineva încearcă să ţeasă o mulţime de intrigi în jurul dumneavoastră. Veţi primi o propunere de colaborare care vă va tenta. În rest, ar fi bine să nu exageraţi cu activităţile, faceţi numai strictul necesar!

 

Rac

Vorbiţi prea mult şi asta nu face impresie prea bună. Mai ales că şansa vă poate ajuta mai mult decât până acum, ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care înainte le-aţi tratat cu indiferenţă până acum. O mai veche cunoştinţă care vă simpatizează vă va face tot felul de propuneri care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate. N-ar fi rău să-i ascultaţi sfatul.  

   

Leu

Vi se vor face tot felul de propuneri interesante, dar persoana care vi le face nu vă prea inspiră încredere. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare. În plan sentimental, trăirile dumneavoastră sunt deosebit de profunde. Dimineaţă, o rudă din altă localitate vă dă o veste care vă indispune.

 

Fecioară

Sunteţi mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine, totuşi, să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi absolut nimic. Nu este exclus să aveţi o surpriză din partea unui bărbat mai tânăr. Ar fi de dorit să nu reacţionaţi fără o matură chibzuinţă şi, mai ales, să nu daţi curs impulsivităţii verbale.   


Balanţă

Calităţile de care daţi dovadă vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această zi destul de agitată. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica autenticitatea. Dacă aveţi de semnat acte sau de obţinut o aprobare, lucrurile vor evolua mulţumitor. Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme şi s-ar putea să nu fiţi prea bine dispus.

Scorpion

Aveţi unele realizări, dar proiectele dumneavoastră vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. În a doua parte a zilei veţi avea un câştig oarecum neaşteptat, care vă va permite să vă satisfaceţi unele mofturi. Fiinţa iubită se va confruntă cu o situaţie dificilă şi va avea nevoie de sprijinul dumneavoastră.

Săgetător

Se pare că astăzi cei din jur vor fi puşi pe critică. Cel mai bine ar fi să recunoaşteți că aţi greşit dacă doriţi să nu vă pierdeţi respectul şi popularitatea de care vă bucuraţi în rândul colegilor şi prietenilor. Veţi primi o propunere care vă va tenta în mod special, dar înainte de a o accepta ar trebui să o studiaţi cu simţ de răspundere. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi cu rudele, pentru că riscaţi să le stricaţi buna dispoziţie cu starea dumneavoastră de nervozitate.

 

Capricorn

În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care vă irită pe toţi, iar pe dumneavoastră în mod special. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă dacă doriţi să aveţi o zi liniştită. Propunerea pe care v-o va face o cunoştinţă nu vă încântă, dar se pare că nu aveţi de ales. Deşi şansa pare astăzi de partea dumneavoastră, evitaţi să vă asumaţi riscuri de orice fel.

    

Vărsător

Veţi avea parte de o zi agitată, în care proiectele iniţiale vor fi amânate. Trebuie să rezolvaţi o mulţime de lucruri, mai ales acasă. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că, pentru a face faţă unei zile atât de încărcate, va trebui să apelaţi la sprijinul unui prieten de încredere. Spre seară, veţi primi câteva informaţii care vă vor face plăcere şi vă veți relaxa.

 

Peşti

De energie fizică oricum nu duceţi lipsă, dar ar fi de dorit să v-o consumaţi într-un mod mai eficient. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu, aţi putea cere sfatul unei rude apropiate. În timpul liber ar fi bine să vă ocupaţi cu mai multă stăruinţă de chestiunile domestice, căci aţi rămas mult în urmă la acest capitol. Unul dintre părinţi ar putea avea un câştig oarecum neaşteptat.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 8 septembrie 2014

Actualitate

» Poliţiştii au ridicat documente în dosarul reabilitării Primăriei Târgu Jiu
» La firma de recrutare e vopsit gardul, înăuntru-i leopardul
» Mehedinţi: Expoziţie de fotografie la Muzeul Regiunii Porţilor de Fier
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» E gata proiectul noului stadion municipal
» Fermierii vor fi despăgubiţi pentru animalele decedate de boala limbii albastre
» Caracalul, lovit de furia apelor
» Accident cumplit la Tatomirești
» Inundații in Mehedinți
» Caravana Scrimei Românești la Craiova
» Nașterea Maicii Domnului, sărbătorită la Maglavit
» Cel mai bun meșter
» Aeroportul Luton din Londra, evacuat din cauza unui pachet suspect
» Gorj: Şase candidaţi la şefia SMER
» Omul de afaceri Cătălin Chelu, condamnat definitiv la șase ani de închisoare
» ISU Mehedinţi organizează expoziţii cu tehnică de intervenţie, cu ocazia Zilei Pompierilor
» Dolj: Femeie de origine turcă, prinsă la PTF Calafat cu două arme deţinute ilegal
» Gorj: Şase muncitori depistaţi fără forme legale de angajare
» Mehedinţi: Jandarmii asigură ordinea publică de Sfânta Maria Mică

Local

» Vâlcea, judeţul cu cele mai mari datorii din România
» A pierdut controlul volanului și s-a făcut praf
» Șmecherii cu subvențiile APIA: fermierii declară și terenul pe care nu-l au
» Au alergat pentru copiii cu autism
» Mehedinţi: Podul de la Ilişova ar putea fi reparat până la sfârşitul săptămânii
» Olt: Echipa din Craiova, câştigătoarea concursului de dans pentru persoane cu deficienţe de auz organizat la Slatina

Dolj

» Dolj: Băiat de 17 ani, 8 infracţiuni de furt calificat

Sport

» Ceferiștii lui Șoavă au fost de speriat
» SCM adună puncte prețioase
» A lipsit golul în Zăvoi
» Slătinenii, ghinioniști
» CSU se simte mai bine
» România va participa cu 19 sportivi la Jocurile Europene de Vară Special Olympics
» Fotbal – Maradona a fost implicat într-o încăierare în Croaţia
» CFR-iștii lui Șoavă au „demolat“ o echipă din Târgu Jiu
» Cârțu nu este foarte mulțumit
» Fotbal – Al-Ittihad i-ar oferi un salariu anual de 900.000 de euro lui Piţurcă
» Craiova: Două partide amicale de baschet, în week-end la Sala Polivalentă
» Fotbal – Blatter confirmă că va candida pentru un al cincilea mandat la şefia FIFA
» Fotbal – CSU Craiova l-a cooptat pe Ionuț Tîrnăcop
» Scrimă – Ana Brânză și ceilalți campioni au făcut asalturi în centrul Craiovei

Bani & Afaceri

» Cine sunt marii angajatori din Dolj
» Olt: Scutul antirachetă de la Deveselu a crescut preţul terenurilor din zonă

Sanatate

» Olt: Asociaţie înfiinţată de medici de la Spitalul Slatina, pentru modernizarea secţiei ORL

Educatie

» Olt: Cursuri de formare pentru învăţătorii care vor preda la clasa pregătitoare

Magazin

» Horoscop
» Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Oltenia şi la munte
» Craiova: Restricţii de circulaţie pe 12 şi 13 septembrie
» Craiova: Cursă aeriană către Antalya, de anul viitor
» Craiova: Circulaţia în giratoriul de la Universitate a fost reluată

Top