29.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgramul filmelor la 3D Colours Cinema în săptămâna 14-20 februarie

Programul filmelor la 3D Colours Cinema în săptămâna 14-20 februarie

Cinematograful 3D Colours Cinema a anunţat astăzi programul filmelor care vor rula în săptămâna 14-20 februarie. Iată care sunt producţiile cinematografice pe care le puteţi viziona în această perioadă, precum şi orele la care rulează peliculele.

RoboCop
Regia: José Padilha
Cu: Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Joel Kinnaman
Durata: 121 minute    
Gen: Acţiune, Crimă, SF

Ne aflăm în anul 2029, iar conglomeratul multinaţional OmniCorp este centrul roboticii. Dronele lor câştigă războaiele americane pe tot Globul, iar acum vor să aducă această tehnologie pe frontul de acasă. Alex Murphy este un soţ iubitor, un bun tată şi un bun poliţist, făcând tot ce-i stă în putinţă să stăvilească valul de infracţiuni şi corupţie din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita ştiinţă a roboticii pentru a salva viaţa lui Alex. El revine apoi pe străzile oraşului său drag dotat cu grozave noi abilităţi, însă trebuie să facă faţă unor probleme cu care omul obişnuit de dinainte nu s-a confruntat niciodată. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Sâmbătă: ora 17:00
Duminică: ora 16:20
Luni – Marţi: ora 17:20
Miercuri: ora 17:00
Joi: ora 16:20

Her / Ea    
Regia: Spike Jonze
Cu: Scarlett Johansson, Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde
Durata: 120 minute    
Gen: Comedie, Dramă, Romantic, SF

Povestirea se petrece la Los Angeles, cândva în viitor. “Ea” ni-l prezintă pe Theodore (Joaquin Phoenix), un bărbat complex şi sufletist, care îşi câştigă existenţa scriind scrisori  personale pentru alţi oameni.  Cu inima frântă după un lung mariaj eşuat, el începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale şi promite a fi extrem de intuitiv, devenind  un fel de entitate de sine stătătoare.
Când îl instalează, el este încântat să facă cunoştinţă cu “Samantha,” o voce superbă de femeie (Scarlett Johansson), care pare a fi pătrunzătoare, sensibilă şi surprinzător de simpatică.  Pe măsură ce dorinţele şi nevoile lor cresc simultan, prietenia lor se adânceşte transformându-se într-o dragoste reciprocă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Sâmbătă: ora 15:00
Duminică: ora 14:05
Luni – Miercuri: ora 15:00
Joi: ora 14:00

The Legend of Hercules 3D / Lagenda lui Hercule 3D
Regia: Renny Harlin
Cu: Kellan Lutz, Gaia Weiss
Durata: 100 minute    
Gen: Acţiune, Aventuri

Unul dintre cele mai mari mituri ale omenirii îşi dezvăluie toate misterele într-o aventură epică despre iubire şi curaj – Legenda lui Hercule, din ianuarie, pe marile ecrane. Tânărul Hercule este fiul unei regine din Grecia antică şi a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinţa de a îndepărta de la domnie un rege despot şi de a aduce pacea în regat. Fără să-şi cunoască originile, curajosul prinţ se lasă condus doar de dorinţa de a obţine iubirea lui Hebe, prinţesa Cretei, logodită cu propriul lui frate.  Când află care este adevărata sa menire, legendarul personaj trebuie să aleagă între a deveni eroul unei naţiuni sau a fugi cu femeia iubită. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Sâmbăta: 15:00
Duminică: ora 16:00
Luni – Marţi: ora 17:00
Miercuri: ora 15:00

Endless Love / Îndrăgostiţi pentru totdeauna
Regia: Shana Feste
Cu: Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Bruce Greenwood
Durata: 103 minute    
Gen: Dramă, Romantic, Dragoste

Doi tineri (Alex Pettyfer şi Gabriella Wilde) din medii foarte diferite se întâlnesc şi se îndrăgostesc. Jade provine dintr-o clasă privilegiată şi se simte liberă doar alături de carismaticul, energicul David. Dar prezenţa lui în viaţa ei îi nemulţumeşte părinţii, care ar face orice să-i vadă despărţiţi. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Sâmbătă: ora 19:10
Duminică: ora 18:10
Luni – Miercuri: ora 19:10
Joi: ora 17:00

The Lego Movie 3D / Marea Aventură Lego 3D
Regia: Phil Lord, Christopher Miller, Chris McKay
Cu: Elizabeth Banks, Liam Neeson, Morgan Freeman, Will Ferrell, Channing Tatum, Jonah Hill
Durata: 100 minute    
Gen: Acţiune, Animaţie, Comedie

Marea Aventură Lego®, prima animaţie 3D în care îndrăgitele piese Lego® prind viaţă într-o aventură distractivă şi plină de culoare, pentru toate vârstele. În oraşul unde totul este fantastic, plin de entuziasm şi zâmbete, Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, pare cel mai fericit locuitor. Fără să se remarce prin calităţi excepţionale, Emmet ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte din greşeală titlurile de „persoană extraordinară” şi „salvatorul planetei”. Astfel porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii.  Deşi este complet nepregătit pentru misiune, mai mulţi supereroi îndrăgiţi îi vor sări în ajutor. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Duminică: orele 11:00; 13:00
Luni – Marţi: orele 13:00; 15:00
Miercuri: orele 11:00; 13:00
Joi: orele 13:00; 15:00

The Monuments Men / Eroii monumentelor
Regia: George Clooney
Cu: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, Cate Blanchett
Durata: 118 minute    
Gen: Acţiune, Biografic, Dramă, Război

Fiind bazat pe povestea adevărată a celei mai mari căutări de comori din istorie, filmul Eroii Monumentelor este o dramă de acţiune concentrată asupra unui număr de şapte directori de muzeu, artişti, curatori, şi istorici ai artei, bătrâni şi ieşiţi din formă, care au mers pe front în timpul celui de-al Doilea Război Mondial pentru a salva capodoperele artistice ale lumii de hoţii nazişti şi pentru a le înapoia proprietarilor de drept. Dar ce şanse de izbândă au aceşti oameni, dat fiind că operele de artă sunt ascunse în spatele liniilor inamice? Dar, întrucât Eroii Monumentelor s-au angajat într-o cursă contra cronometru de salvare a 1000 de ani de cultură de la distrugere, aceştia sunt dispuşi să-şi rişte vieţile pentru a proteja marile realizări ale lumii. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Sâmbătă: ora 21:30
Duminică: ora 20:30
Luni – Miercuri: ora 21:30
Joi: ora 20:30

Vampire Academy / Academia Vampirilor
Regia: Mark Waters
Cu: Zoey Deutch, Lucy Fry
Durata: 104 minute    
Gen: Acţiune, Comedie, Fantastic, Horror, Mister

Academia Sf. Vladimir nu este o şcoală ca oricare alta, ci un loc secret, ascuns în străfundurile pădurilor din Montana, în care moroii (vampiri vii şi muritori) sunt educaţi în tainele magiei, iar tinerii dhampiri (jumătate oameni, jumătate vampiri) sunt antrenaţi să-i apere de atacurile sângeroase ale strigoilor (morţi vii), cei mai înspăimântori şi mai periculoşi vampiri. Rose Hathaway, o fată dhampir, se pregăteşte să devină gardă de corp pentru prietena ei cea mai bună, prinţesa moroi Lissa Dragomir. Antrenamentul pentru lupta cu strigoii este unul dur şi epuizant, iar pe lângă intrigile şi comploturile din Academie, situaţia ei se complică din cauza unei idile tăinuite şi interzise. Având o legătură psihică ieşită din comun, cum nu s-a mai întâlnit de secole, cele două eroine încearcă să facă faţă ameninţărilor… Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Sâmbătă: ora 19:30
Duminică: ora 18:30
Luni – Miercuri: ora 19:30
Joi: ora 18:30

Winter’s Tale / Poveste de Iarnă
Regia: Akiva Goldsman
Cu: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Jessica Brown Findlay, Colin Farrell
Durata: 118 minute    
Gen: Dramă, Fantastic, Mister, Dragoste

De la un New York feeric când tropotul cailor străbătea zgomotos străzile lungi şi pietruite, iar onoarea era apărată cu pistolul, până la oraşul modern acoperit de clădiri zgârie-nori, veşnic treaz, filmul „Poveste de iarnă“ înfăptuieşte miracole şi uneşte destine. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînţeleasă şi o permanentă luptă cu sine, un bărbat îşi recuperează amintirile şi descoperă incredibilul destin care îl aşteaptă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Sâmbătă: ora 21:10
Duminică: ora 20:10
Luni – Miercuri: ora 21:10
Joi: ora 19:00

Ultimul Zburător
Regia: Ovidiu Georgescu
Cu: Gabriel Duţu, Iulia Verdeş
Durata: 109 minute    
Gen: Fantastic, Romantic

Filmul începe în anul 2012, când oamenii trăiesc într-o lume dezvrăjită şi nu mai cred în poveşti şi-n Zburători. Ultimul dintre aceştia, Zanoni (Gabriel Duţu) se afla refugiat într-un vechi conac boieresc, impăcându-se cu ideea că fetele nu mai visează să fie răpite si  „plimbate cu motorul”. La insistenta bunului său prieten, Manolică (Constantin Cojocaru) – un fost zburator blocat intre lumi, Zanoni pleacă în căutarea unei noi idile. Din întâmplare, ajunge la concertul unei fete, Eliza (Iulia Verdeş), cea care-i va schimba radical percepţia asupra vieţii şi a existenţei sale de Zburător. Eliza este o frumoasă tânără de 22 de ani, cântăreaţă, aflată la debut în industria muzicală. Ea este susţinută şi iubită de Cătălin (George Ivaşcu), fiul patronului unui important trust media, dl. Gelu Stroenescu (Constantin Cotimanis).
Între Zanoni şi Eliza se va înfiripa o poveste de iubire, care o va purta pe fată într-o călătorie iniţiatică în lumea Zburătorilor. Ea se va autocunoaşte, va învăţa să-şi înfrunte fricile şi mai important, îşi va redescoperi trecutul. Astfel, lumea fantastică se va uni cu realitatea, într-o poveste desprinsă, parcă, din nuvelele magice ale lui Mircea Eliade. Filmul „Ultimul Zburător” este o frumoasă poveste de iubire ce transcede timpul şi spaţiul, prezentând o lume fascinantă, uitată de o societate cufundată în întunericul materialismului. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Sâmbătă: ora 17:20
Miercuri: ora 17:20

Pompeii 3D AVANPREMIERĂ
Regia: Paul W.S. Anderson
Cu: Kit Harington, Emily Browning
Durata: 121 minute    
Gen: Acţiune, Aventuri, Dramă, Istoric

În 79 i.H. Milo (Kit Harington) este un sclav care devine gladiator invincibil în luptă, din dorinţa arzătoare de a câştiga mâna femeii iubite. Este îndrăgostit de Cassia (Emily Browning), frumoasa fiică a unui negustor înstărit, care a fost forţată de tatăl ei să accepte căsătoria pripită cu un senator roman corupt. În momentul în care vulcanul Vezuviu erupe, Milo trebuie să găsească o cale de a ieşi cât mai repede din arenă, pentru a-şi salva iubita înainte ca oraşul să piară sub lava încinsă. Urmăriţi trailer-ul.
Rulează:
Joi: ora: 21:20

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS