25.5 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMihai Trăistariu la prima melodie compusă integral de el

Mihai Trăistariu la prima melodie compusă integral de el

După ce în 2006, Mihai Trăistariu a încasat Discul de Aur pentru vânzările primului său album de colinde, initulat sugestiv „De Crăciun”, artistul a realizat că nu mulţi cântăreţi români îşi pot permite să scoată piese de iarnă, colinde etc. Există, dacă vreţi, un anume tip de voce care merge mână-n mână cu piesele de iarnă … Practic, doar o mână de artişti au reusit să vândă cu succes melodii dedicate anotimpului rece.
Şi-atunci, pentru că a reuşit această performanţă în 2006, Mihai Trăistariu vrea să repete această experienţă, împreună cu Casa de discuri ROTON, drept pentru care revine în 2013 un nou single „E iarnă între noi”, un cântec atipic sărbătorilor de iarnă şi cu un videoclip reuşit, realizat în colaborare cu fotograful Marta Popescu, fondatoarea proiectului „I Love” Project, care semnează regia clipului.
Videoclipul piesei „E Iarnă între noi” spune povestea a doi îndrăgostiţi care trec prin cel mai năprasnic ger al sentimentelor şi îşi pun în balanţă povestea de iubire.
Muzica şi versurile poartă amprenta artistului Mihai Trăistariu, fiind acompaniat la pian de un copil-fenomen al instrumentului – Andrei Năstase – din Iaşi – care, la doar 18 ani, are concerte în cele mai mari oraşe ale lumii.
„Sunt mândru de mine! E pentru prima dată când lansez o melodie compusă integral de mine! Şi muzica şi textul … E, practic, un experiment! Asta înseamnă oare că m-am maturizat?  Sau că nu mai am nevoie de cineva care să-mi compună piesele … şi trebuie ca, de-acum încolo să-mi compun singur?”, a spus Mihai Trăistariu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS