18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinStaţia Oficială de Taxi Gara de Nord (zona Coloane) a devenit operaţională

Staţia Oficială de Taxi Gara de Nord (zona Coloane) a devenit operaţională

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a anunţat că începând de sâmbătă, 16 noiembrie, la Gara de Nord din Bucureşti s-a deschis Staţia Oficială de Taxi, administrată de SC MERIDIAN TAXI SRL, societate desemnată câştigătoarea prin licitaţie publică deschisă.
Călătorii care ajung în Gara de Nord vor avea posibilitatea de a comanda un taxi prin intermediul a patru dispozitive cu touchscreen, amplasate la ieşirea/intrarea din Gara de Nord (zona coloanelor), unde va funcţiona zona de îmbarcare/debarcare.
Preluarea, dirijarea şi îmbarcarea clienţilor în taxiurile din spaţiul de îmbarcare/debarcare se va face în ordinea primirii comenzii. Zona de îmbarcare/debarcare a călătorilor, dotată cu sistem de supraveghere video care va funcţiona permanent, va fi delimitată prin două bariere automate, care vor permite doar accesul taxiurilor autorizate.
Numele firmelor de taxi autorizate pentru preluarea/debarcarea clienţilor şi tariful practicat de acestea vor fi afişate pe dispozitivele cu touchscreen.
Conducerea CFR SA doreşte ca prin asigurarea acestui serviciu cu firme autorizate să creeze premisele îmbunătăţirii serviciilor oferite publicului călător şi, bineînţeles, să crească gradul de siguranță şi încredere în rândul clienţilor care vor comanda un taxi pentru a pleca sau a ajunge la Gara de Nord.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS