20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCraiova: Două spectacole în Fabrica de poveşti ElectroColibri

Craiova: Două spectacole în Fabrica de poveşti ElectroColibri

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri” va prezenta la acest sfârşit de săptămână alte două spectacole în Fabrica de poveşti ElectroColibri.
Astfel, sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 18.00, este programată reprezentaţia spectacolului „Prinţul Broască”” inspirat de povestea Fraţilor Grimm, după un turneu naţional în Bucureşti, Timişoara, Alba Iulia încununat de succese, aplauze şi premii la Festivalul Internaţional „Puck” de la Cluj-Napoca pentru interpretare – câştigat de actriţa Adriana Ioncu şi scenografie – Stefka Kyuvlieva. Regia este semnată de Todor Valov, scenariul de Veselin Boidev, iar din distribuţie fac parte actorii Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoş. Un spectacol – bijuterie, un menuet pe acordurile muzicii lui Mozart.
Duminică, 10 noiembrie, la ora 11.00, în scenă se vor afla „Şoricelul şi balerina de porţelan”. Scris şi regizat de Adriana Stamate, în scenografia maestrului Eustaţiu Gregorian, cu  Ionica Dobrescu, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Alis Ianoş, Iulia Cârstea, Rodica Prisăcaru, Oana Stancu, Daniel Mirea şi Eugen Nicola, spectacolul este unul de colecţie. Muzica este compusă de Alexandru Iosub.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS