7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Planurile dumneavoastră sunt stricate de o veste proastă, care cade ca o bombă. Vă treziţi brusc la realitate şi suferiţi amarnic, pentru că nu v-aţi luat măsuri de precauţie din timp. Aţi fost avertizat, pe diverse căi, că se va ajunge aici, dar dumneavoastră aţi continuat să vă jucaţi cu focul. Dacă v-aţi fi oprit la timp, aţi fi putut evita acest mic dezastru.

Taur
Începeţi ziua cu o stare de calm binefăcătoare, de parcă nu v-ar aştepta planuri prea urgente azi, ca atare vă puteţi mişca în ritmul propriu, fără să vă bată nimeni la cap. Tocmai pentru că aveţi suficient timp la dispoziţie, vă puteţi ocupa de aspecte la care înainte nu vă puteaţi concentra, fiind mereu tras în alte direcţii. Aplecaţi-vă pe îndelete asupra acelor mărunţişuri banale pe care altădată le făceaţi în grabă.
   
Gemeni
Atmosfera este foarte plăcută în mediul familial şi e o bucurie să vă întoarceţi acasă după o zi de lucru, pentru că acolo vă aşteaptă persoane dragi. Veştile care vin de la rudele de departe sunt şi ele motiv de sărbătoare, pentru că aflaţi numai lucruri bune despre viitoare căsătorii, despre copii nou-născuţi, despre mutări în casă nouă, vacanţe reuşite sau orice alte evenimente importante.

Rac
Întâlniţi o persoană care are un efect foarte bun asupra dumneavoastră. Vă motivează, vă ambiţionează, vă inspiră curajul de a vă exprima punctul de vedere cu mai multă energie, devenind astfel stimulentul de care aveaţi nevoie pentru a merge mai departe. Nu numai că vă împinge de la spate, dar vă şi însoţeşte pe drumul pe care l-aţi ales şi, atât timp cât îl aveţi alături, totul va merge bine.
   
Leu
Discutaţi cu cei din familie despre viitoarele investiţii care trebuie făcute în locuinţă şi toţi primesc cu bucurie propunerile dumneavoastră. E timpul să renovaţi sau să începeţi lucrările de extindere şi e o plăcere să faceţi planuri peste planuri, să consultaţi ofertele de prin magazine, să visaţi cu ochii deschişi cum va arăta spaţiul vostru la final.
    
Fecioară
Prietenii sunt foarte importanţi pentru dumneavoastră azi şi luaţi legătura cu câţiva dintre ei pentru a vă pune la curent cu ultimele veşti din viaţa fiecăruia. Distracţia, conversaţiile, mişcarea pot fi liantul ideal pentru a vă apropia mai mult sau pentru a vă face noi prieteni în medii neexplorate încă. Aţi putea sta ore în şir la telefon cu amicii, pentru că aveţi multe subiecte noi de discutat.  

Balanţă
Aveţi grijă până unde duceţi o banală neînţelegere, pentru că atmosfera poate deveni atât de tensionată încât o singură scânteie poate arunca totul în aer! Riscaţi enorm dacă vă lăsaţi furat de critici, bârfe sau predici ţinute unei persoane care trece prin momente dificile, sunteţi tentat să-l judecaţi prea aspru. Dacă nu ţineţi cont de fragilitatea stării sale psihice, puteţi declanşa o criză şi mai gravă.

Scorpion
Merită să investiţi multă energie pentru a ajunge la rezultatele pe care le visaţi. Chiar dacă vor exista momente în care veţi fi solicitat la maximum, cu riscul de a vă epuiza fizic, veţi considera că merită tot acest efort de vreme ce la final vă aşteaptă rezultate atât de promiţătoare. Nu vă va ajuta nimeni, deci trebuie să vă organizaţi foarte bine activitatea ca să nu vă pierdeţi interesul, energia şi cheful.
   
Săgetător
Schimbul de cuvinte dulci, de declaraţii de dragoste şi de semnale de prietenie e la cote maxime azi. Îl simţiţi pe cel drag pe aceeaşi lungime de undă şi vă răspunde cu aceeaşi monedă. Seducţia este şi ea favorizată, deci să nu vă miraţi că, în mediul în care ajungeţi azi, descoperiţi priviri admirative îndreptate spre dumneavoastră.  
 
Capricorn
Sunteţi obosit de atâtea conflicte şi neînţelegeri în mediul profesional, dar azi vă puteţi trezi cu încă o serie de dispute aprinse pe seama ideilor dumneavoastră. Încercaţi să nu vă enervaţi şi să nu ridicaţi tonul la orice fleac, pentru că unele aspecte pot trece mai uşor dacă nimeni nu toarnă gaz pe foc inutil. Chiar dacă nu sunteţi de acord cu opiniile altora, ţineţi minte că din diversitatea de păreri se nasc cele mai interesante soluţii.
    
Vărsător
Nu plecaţi urechea la criticile răutăcioase ale celor din jur, pentru că ei nu pot să vă înţeleagă planurile. Important e să credeţi dumneavoastră cu tărie în ele şi să nu vă lăsaţi oprit de astfel de oameni puşi mereu pe comentarii maliţioase. Trebuie să vă înarmaţi cu mult curaj şi optimism pentru a trece peste piedicile puse de cei care nu sunt în stare decât să strice visele altora.
 
 Peşti
Jucaţi un rol salvator pentru o persoană care are nevoie de sfaturile dumneavoastră ca de aer. Aveţi, cu siguranţă, mai multă experienţă decât amicul dumneavoastră aflat în impas şi veţi împărtăşi din experienţa dumneavoastră de viaţă cu multă plăcere. Nu puneţi la suflet ceea ce auziţi de la alţii, pentru că tocmai pe imparţialitatea şi judecata dumneavoastră rece se mizează atunci când cineva vă caută pentru o îndrumare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS