12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Vă cam jucaţi cu sentimentele celui drag. E o atitudine veselă care vă prinde de minune, totul e să nu creadă despre dumneavoastră că glumiţi pe seama sentimentelor sale, pentru că atunci vă va pieri amândurora veselia. Buna dispoziţie se menţine în cuplu şi trăiţi evenimente fericite împreună, iar relaţia cu copiii este la înălţime. Se vede pe chipul dumneavoastră că vă simţiţi bine şi trăiţi cu entuziasm fiecare clipă în compania celor dragi.

Taur
Cel mai de preţ lucru pe lume, în acest moment, vi se pare iubirea. Orele petrecute în compania celui drag vi se par de neînlocuit şi trăiţi totul cu intensitate maximă. Dacă dragostea nu a intrat încă în viaţa dumneavoastră, ea poate să mijească acum la orizont! Sunteţi gata să vă îndragostiţi iar, dar, idealist cum sunteţi, aveţi tendinţa de a-l vedea pe cel care vă interesează ca pe un personaj de poveste.
   
Gemeni
Când e în joc o acţiune pe care dumneavoastră aţi iniţiat-o şi aţi dezvoltat-o, nu suportaţi să vină alţii să v-o critice, de aceea vă veţi apăra munca şi drepturile până în pânzele albe. Unii pun la îndoială eforturile dumneavoastră, alţii consideră că nu aţi ales cel mai bun mijloc de a ajunge la rezultatele visate, or dumneavoastră sunteţi convins că aţi făcut tot ce era corect.  

Rac
Un mare noroc apare în calea dumneavoastră şi vă găseşte într-o pasă bună, pentru că ştiţi să profitaţi de şansă ca să o faceţi să lucreze în beneficiul dumneavoastră. Că primiţi o veste foarte bună sau întâlniţi persoana de care aveaţi nevoie pentru a duce mai departe o acţiune importantă, sunteţi de-a dreptul fericit că v-au ieşit toate atât de bine.
   
Leu
Nu eraţi mulţumit de direcţia în care mergea un proiect de la care aveaţi mari speranţe. Aproape că eraţi pregătit să-l abandonaţi, de vreme ce nu se mai prefigura nimic promiţător la orizont, dar iată că răbdarea dumneavoastră a ajuns într-un punct în care lucrurile încep din nou să se mişte. Aţi stat pe loc o vreme, totul părea blocat, dar sacrificiile făcute pe parcurs au acum efecte benefice.
    
Fecioară
Deşi aveţi chef de discuţii, de socializare, nu aveţi parte de cei mai potriviţi interlocutori. Nimeriţi într-un anturaj în care planează ostilitatea, tăcerea pune stăpânire peste toţi, încât e o povară şi pentru dumneavoastră să păstraţi atmosfera vie în astfel de medii. Dar noroc că apăreţi dumneavoastră, pentru că aveţi un tonus viu care mobilizează pe toată lumea la mai multă acţiune.  

Balanţă
Vă cam jucaţi cu norocul, dar şi acesta are o limită. Vi se oferă o dată, de două ori, dar nu se ştie cât va dura, ca atare ţineţi mai mult de ocaziile bune. Uneori sunteţi prea sigur pe norocul dumneavoastră şi exact atunci dispare, deci nu mizaţi numai pe baftă! Bazaţi-vă şi pe eforturile proprii. Pe de altă parte, dintr-o minune se poate rezolva o problemă care vă frământă, dar nu prin metoda de la care aşteptaţi rezultate, ci printr-o întâmplare ciudată, picată din senin.

Scorpion
O gafă infantilă comisă de un coleg vă ţine pe dumneavoastră pe loc. Trebuie să luptaţi alături de el să repare greşeala, dar cel mai tare vă doare faptul că dumneavoastră nu aţi avut nici o vină. A fost numai contribuţia lui, iar acum el încearcă să arunce vina pe umerii altora. Ce-i drept, o face cu un dram de umor şi de ironie, nu cu răutate, dar nu e cazul să dregeţi oalele sparte de alţii.
   
Săgetător
Aveţi grijă în ce vă băgaţi azi, pentru că sunteţi atras într-o capcană. Colaboratorii cu care aţi avut o relaţie bună înainte nu mai sunt la fel de sinceri şi de cooperanţi, ci apelează la tertipuri incorecte pentru a-şi atinge doar propriile interese. Nimeni nu se va gândi la dorinţele dumneavoastră, deci, ca să vi le apăraţi, trebuie să vă ridicaţi singur pentru drepturile dumneavoastră.
 
Capricorn
Trebuie să porniţi o acţiune nouă, dar faceţi-o cu modestie, fără a vă entuziasma atât de tare chiar de la început. Trebuie să vă organizaţi bine forţele, ca nu cumva să daţi totul pe o carte din prima etapă şi mai apoi să vă pierdeţi interesul şi energia. Pas cu pas, veţi ajunge acolo unde v-aţi propus, dar trebuie să cântăriţi bine forţele şi mai ales să nu vă lăsaţi furat de excesele de zel.
    
Vărsător
Dragostea este cel mai important plan al vieţii dumneavoastră şi vreţi să profitaţi din plin de atmosfera romantică. Parcă aţi pregăti pentru cel drag un moment special şi nu puteţi păstra secretul. Şi el vă dăruieşte sentimente aprinse, momente tandre şi plăcute, încât cea mai mare fericire a zilei e să petreceţi orele libere în compania jumătăţii dumneavoastră.
 
Peşti
Sunteţi un coleg de încredere care se arată oricând dispus să preia pe umerii săi sarcini dintre cele mai dificile. Orice v-aţi asuma, chiar şi cele mai dificile proiecte, ajunge cu succes la capăt şi atrageţi asupra dumneavoastră respectul şi admiraţia celor pentru care lucraţi. Poate sunteţi vizat de o viitoare funcţie de răspundere datorită acestor calităţi!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS