Acasă Magazin Dublă sărbătoare în casa Pro TV

Dublă sărbătoare în casa Pro TV

-

Sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 13.30, televiziunea care sărbătoreşte 17 ani de existenţă difuzează „Pro TV e al tău!“, un maraton care reuneşte cele mai tari show-uri Pro TV ale anului. Prezentată de carismaticii Smiley şi Pavel Bartoş, emisiunea va aduce laolaltă talente din cele mai tari show-uri de la Pro TV: „MasterChef“, „Dansez pentru tine“, „Românii au talent“ sau „Vocea României“. După savurosul format „MasterChef“, emisiunea reuneşte vedetele Pro TV într-o postură în care publicul nu a mai avut ocazia să le vadă până acum: Olivia Steer, Dana Rogoz, Amalia Enache, Iulia Vântur, Laura Cosoi, Răzvan Fodor, Octavian Strunilă sunt doar o parte dintre cei 16 care vor găti pentru a fi judecaţi de către temuţii juraţi de la „MasterChef“, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. „Concurenții“ emisiunii „Pro TV e al tău!“ îşi vor dezvălui poveştile, condimentate cu cele mai bune momente din emisiunile de divertisment din ultimul an, iar cei mai apreciaţi opt dintre ei vor trece în etapa a doua, în care vor avea de pregătit un fel de mâncare specific românesc, cu ingrediente surpriză. În timp ce unii îşi vor demonstra talentele culinare, în platou vor reveni concurenţi şi câştigători de la emisiunile care au schimbat destine şi au împlinit visuri: „Românii au talent“, „Dansez pentru tine“, „Vocea României“. Se va cânta, se va dansa, se vor face numere de magie şi acrobaţii, toate pentru a sărbători, cu bucurie, curaj şi speranţă mândria de a fi român.

ȘTIRI VIDEO GdS

Barul de oxigen

În New Delhi, capitala Indiei, concentraţia de praf din aer depăşeşte cu mult limita de toleranţă fixată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Senatorul PNL, Costel Şoptică prins cu 105 km/h în localitate

Senatorul PNL, Costel Şoptică a rămas fără permisul de conducere, deoarece a fost prins conducând cu 105km/h în localitate. Parlamentarul a refuzat să prezinte documentele şi nu a semnat procesul verbal întocmit de oamenii legii, informează Mediafax.