15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinVirginitatea... „floare rară“

Virginitatea… „floare rară“

O nouă modă domneşte printre domnişoarele şi mai nou „domnişorii“ care nu au cunoscut încă tainele plăcerilor carnale. Cei mai îndrăzneţi dintre ei au început să îşi scoată la „mezat“ propria virtute, profitând de faptul că virginitatea este o „floare“ tot mai rară.

În ultima perioadă, presa din întreaga lume a relatat cazurile unor domniţe, dornice să îşi vândă la preţ scump fecioria. Cel mai recent caz este cel al unei studente din Brazilia, în vârstă de 20 de ani, care e pregătită să renunțe la virginitate pentru suma de 780.000 de dolari. Pentru virginitatea fetei s-au făcut mai multe oferte, însă Natsu, un bărbat din Japonia, a reușit să-i învingă pe ceilalți adversari; doi americani și un japonez. Deşi iniţial Catarina Migliorini a spus că va folosi banii câştigaţi pentru a construi case pentru familiile sărace, între timp ea anunţat că se va folosi de bani pentru a studia medicina în Argentina. Decizia Catarinei a stârnit indignare în întreaga lume, mulți spunând despre ea că nu e altceva decât o prostituată. „Dacă faci asta o singură dată în viață nu ești prostituată, așa cum dacă faci o poză uimitoare nu înseamnă că ești fotograf“, s-a apărat studenta în fața criticilor primite.
„Această licitație este doar o afacere. Sunt o fată romantică și cred în dragoste. Dar acest lucru va face o mare diferență în zona mea“, a mai spus tânăra.

Scopuri caritabile

Nu doar Catarina a avut ţeluri onorabile când a anunţat că îşi scoate virginitatea la licitaţie. După ce s-a chinuit fără succes să facă rost de 15.000 de euro, pentru tratamentul mamei ei, suferindă de Alzheimer, o tânără din Valencia pe nume Evelyn a decis, în cele din urmă, să pună la bătaie o noapte pasională, prima din viaţa ei, alături de bărbatul care plăteşte cel mai mult. În schimbul celor 15.000 de euro, tânăra a spus că este dispusă să prezinte şi un certificat medical care confirmă că e virgină. La scurt timp după ce a postat anunţul pe internet, a apărut şi o ofertă halucinantă din partea unui anonim, care  i-a oferit 2,3 milioane de euro. În mod surprinzător însă, tânăra a refuzat, explicând că bărbatul respectiv îşi dorea mai mult decât o noapte. Evelyn nu şi-a pierdut însă speranţa şi este convinsă că, într-un fel sau altul, va reuşi să îi asigure mamei sale o bătrâneţe fără griji. Ideea ei a ajuns până în America de Sud. Guvernul din Ecuador, ţara de origine a tinerei, a decis să o ajute, cu condiţia să anuleze licitaţia. La rândul său, o tânără din Belgia şi-a vândut virginitatea on line în schimbul sumei de 45.000 de lire. Câştigătorul a cumpărat compania fetei pentru 24 de ore şi se obligă să o ducă la cină şi la cumpărături, ca parte din înţelegere. Acesta va primi un certificat medical care atestă virginitatea lui „Noelle“, numele pe care îl foloseşte tânăra pentru a evita ca părinţii ei să afle de licitaţie.
„Sunt o fată normală şi părinţii mei ar fi îngroziţi dacă ar afla ce fac. Prietena mea cea mai bună a încercat să mă convingă să nu fac asta, dar acum îmi respectă decizia. Alţi prieteni au fost impresionaţi că sunt încă virgină. Cred că se acordă prea multă importanţă pierderii virginităţii. E doar sex până la urmă“, a declarat „Noelle“. Ea a anunţat că intenţionează să doneze 5% din suma pe care o va primi unei fundaţii caritabile, „pentru a dovedi că nu este o prostituată“. Ca să nu mai vorbim de cazul româncei Alina Percea, care şi-a scos virginitatea la licitaţie pe internet pentru a-şi putea plăti studiile. Deşi spera să obţină câteva zeci de mii de euro pentru fecioria sa, licitaţia s-a încheiat la doar 10.050 de euro. Câştigătorul licitaţiei a fost un italian de 45 de ani, iar noaptea de pasiune s-a consumat în romantica Veneţie.
Însă nu doar domnişoarele apelează la internet pentru a-şi începe viaţa sexuală.  Alexander Stepanov, un tânăr de 21 de ani, de origine rusă, stabilit în Australia a decis să apeleze la această metodă pentru a cunoaşte în sfârşit tainele plăcerilor carnale. În cazul lui, licitaţia a fost câştigată de o femeie din Brazilia, care va plăti 3.000 de dolari. Un caz aparte îl reprezintă şi povestea Melissei. La 50 de ani, ea a reuşit să-şi împlinească visul de o viaţă, acela de a deveni femeie. Recent ea a terminat complicatul proces de schimbare a sexului, care a inclus tratamente hormonale şi o intervenţie chirurgicală. Acum este gata pentru prima sa partidă de sex ca femeie, iar norocosul care o va „dezvirgina“ va fi ales în urma unei licitaţii. „Sunt singură, îmi place să cunosc oameni noi şi să mă distrez. Virginitatea mea este foarte preţioasă pentru mine, dar, în acelaşi timp, iubesc banii, deci poate că acesta este începutul unei afaceri minunate. Câştigătorul va petrece o noapte cu mine, iar ce urmează după aceea… cine ştie…“, a mărturisit Melissa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS