14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinGwyneth va produce un musical

Gwyneth va produce un musical

Actriţa americană Gwyneth Paltrow va produce un musical care va relata povestea grupului The Go-Go’s, o trupă de fete care a devenit celebră în anii 1980, informează contactmusic.com. Din câte se pare, Gwyneth Paltrow este în negocieri avansate pentru a produce acest musical în colaborare cu Donovan Leitch şi Rick Ferrari.
 Membrele trupei The Go-Go’s intenţionează să se implice, la rândul lor, în producţia acestui show şi este foarte posibil ca ele să compună câteva piese noi pentru acest spectacol.
 Trupa The Go-Go’s, înfiinţată la Los Angeles, este, în prezent, în turneu în America de Nord şi este alcătuită din Belinda Carlisle, Jane Wiedlin, Charlotte Caffey, Kathy Valentine şi Gina Schock. Grupul a fost înfiinţat în 1978 şi a activat iniţial ca o trupă punk. Albumul de debut al formaţiei, „Beauty and The Beat“, lansat în 1980, s-a vândut în peste trei milioane de copii. Trupa The Go-Go’s  s-a destrămat în 1985. Belinda Carlisle este singura dintre membrele trupei care a avut apoi o carieră solo de succes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS