16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Prietenii se miră că aţi devenit amabil, iar adversarii se bucură, sperând că nu veţi mai fi atent. Nu vă lăsaţi distras de ceea ce se întâmplă în jur. Este important să terminaţi treburile şi să scăpaţi de stres, şi este nevoie de un pic mai multă disciplină din partea dumneavoastră pentru a fi sigur că veţi obţine ceea ce vă doriţi. Se poate spune că faceţi călătorii de plăcere şi asta datorită faptului că sunteţi însoţit de o persoană foarte dragă.

Taur
Puteţi răsufla uşurat, deoarece aţi reuşit să scăpaţi de problemele care generau conflicte între dumneavoastră şi cei dragi. Dacă nu vă ajung banii pentru investiţiile dorite, împrumutaţi de la rudele care vă sunt încă datoare. Planuiţi-vă acţiunile cu grijă. Spontaneitatea este amuzantă de multe ori, dar s-ar putea să constataţi că gesturile necontrolate s-au dovedit a fi greşeli şi veţi fi judecat aspru.   

Gemeni
Vă alegeţi cu grijă persoana iubită pentru că ştiţi că veţi avea nevoie de ajutorul acesteia pentru o activitate inedită. Aflaţi cu plăcere că un membru al familiei se bucură de succes şi că este apreciat de şefi. Dragostea, afecţiunea, conversaţiile intime vă vor face viaţa mai frumoasă şi vă vor face să vă simţiţi mai bine. O scurtă călătorie şi întâlnirea cu o persoană importantă vă vor lămuri anumite incertitudini legate de viitor.
 
Rac
Nu renunţaţi la planuri pentru nimic în lume şi bine faceţi, deoarece sunteţi încă în centrul atenţiei. Sunteţi mai econom, dar totuşi vă plângeți că duceţi lipsă de bani, sperând că persoanele din anturaj vor sări să vă ajute. Nu vă speriaţi de schimbările care au loc în jur, la locul de muncă, sau de cele legate de un viitor job. Totul va fi în favoarea dumneavoastră, atâta vreme cât dovediţi seriozitate.

Leu
Despărţirile pe care le trăiţi sunt lipsite de stres şi vă dau o senzaţie benefică de eliberare. Vă implicaţi în treburi care nu vă privesc şi tot dumneavoastră sunteţi cel care se consideră ofensat. Socializarea va face minuni pentru dumneavoastră, alături de atitudinea încrezătoare în propriile forțe. Spuneţi lucruri care vă vor ajuta să dezvoltaţi o relaţie de dragoste, existentă sau viitoare. Nu exagerați astăzi cu cheltuielile.    

Fecioară
Deşi v-aţi dorit să primiţi musafiri, sunteţi dezorientat pentru că aţi invitat pe cineva şi va apărea altcineva. Recuperaţi nişte bani cu ajutorul persoanei iubite. Nu ar fi bine să lăsaţi ca oboseala să vă aducă în pragul unei crize de nervi. Faceţi-vă timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. Aveţi de ales: puteţi sau nu să vedeţi partea plină a paharului.  

Balanţă
Aveţi prea mare încredere în promisiunile unor persoane din anturaj, care vor să vă încurce. În plan sentimental, sunteţi îngrijorat de lipsa de reacţie a persoanelor iubite. Aveţi grijă în continuare de datorii. Încasaţi ce aveţi de încasat și plătiţi ce aveţi de plătit. Micile bârfe vă pot avantaja şi vă pot ajuta să păstraţi controlul asupra unei situaţii cu care vă confruntaţi.    

Scorpion
Evenimentele sunt calme astăzi, mai ales că vă „recuperaţi“ o parte dintre prieteni şi vi se vor oferi multe posibilităţi de a petrece clipe plăcute alături de cei dragi. În plan financiar, dacă nu vă gestionaţi banii cu atenţie, veţi fi destul de supărat, iar consecinţele se vor face simţite pe termen lung. Stabiliţi-vă un buget strict şi respectaţi-l cât se poate de bine. Negociaţi de fiecare dată când vi se oferă ocazia, pentru a obţine cele mai bune afaceri.       

Săgetător
Deşi păreţi indiferent la încercările rudelor de a vă pune beţe în roate, vă simţiţi lezat de deciziile acestora. Aveţi coşmaruri şi nu vă puteţi desprinde de visele pe care le consideraţi premonitorii. Nu vă feriţi să faceţi o schimbare de plan de ultim moment, pentru a vă colora viaţa. Dragostea este favorizată şi este o zi bună pentru a vă arăta afecţiunea faţă de cineva drag. Nu lăsaţi o persoană din trecut să se amestece în viaţa dumneavoastră de acum.  

Capricorn
Încercaţi să vă ascundeţi ideile preconcepute, dar este evident pentru toată lumea că nu vă simpatizaţi musafirii. Este important să nu vă enervaţi, ci să vă ocupaţi în continuare de viitorul familiei. Este o zi în care este recomandat să îi ajuţi pe cei din jur, pentru că astfel vă veţi simţi mai bine nu doar pe plan psihic, ci şi din punct de vedere fizic.      

Vărsător
Aveţi resurse pentru a vă desfiinţa vecinii bârfitori. Luaţi legătura cu o persoană aflată în altă ţara şi descoperiţi că mai aveţi de achitat unele datorii. Nu vă feriţi să staţi peste program la serviciu, dacă ştiţi că astfel vă veţi rezolva cu bine toate sarcinile pe care le aveţi. Nu vă temeţi să faceţi mai multe decât de obicei. Astăzi aveţi nevoie doar de mai multă disciplină.

Peşti
Găsiţi mijloacele pentru a-i mobiliza pe cei cu care munciţi, fără să le daţi speranţe deşarte. Daţi prea mare importanţă unor informaţii şi unor evenimente care nu au nici un fel de impact în viaţa dumneavoastră. Conversaţiile vă pot aduce motive de întristare, aşa că evitaţi subiectele sensibile. Alegeţi-vă cuvintele cu mare băgare de seamă, altfel s-ar putea să stricaţi o prietenie veche.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS