5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVestimentaţie... fără burtică

Vestimentaţie… fără burtică

Multe femei nu reușesc să scape de burtică şi de colăceii din jurul taliei, oricât ar încerca. Fie cedează de prea multe ori tentaţiei dulciurilor, fie nu îşi organizează programul în aşa fel încât să ajungă la sala de sport sau să facă 30 de minute de gimnastică acasă. Dacă este şi cazul dumneavoastră, până când veţi reuşi să ajungeţi la talia de viespe pe care v-o doriţi, puteţi să încercaţi câteva trucuri vestimentare, care vor face ca burtica să treacă neobservată.
În primul rând, alegeţi cu grijă materialul din care sunt făcute hainele pe care le purtaţi. Evitaţi lycra sau alte fibre care se strâng pe corp, pentru că acestea nu vor face decât să vă scoată şi mai mult în evidenţă talia. Optaţi, în schimb, pentru haine din lână, bumbac sau mătase, materiale care curg lejer pe lângă trup.
Apoi, puneţi-vă în valoare decolteul, mai ales dacă natura a fost generoasă din acest punct de vedere. Purtaţi, deci, rochii sau bluze decoltate, iar dacă accesorizaţi ţinuta cu o bijuterie (colier sau broşă), cu siguranţă veţi distrage atenţia de la zona cu probleme.

„Da“ centurilor şi imprimeurilor

Pentru a masca imperfecţiunile taliei, purtaţi centuri late şi închise la culoare – efectul va fi de creare a unei siluete-clepsidră. Centura trebuie să fie neapărat lată şi de culoare închisă. De preferat este să nu fie nici din material elastic, ci din piele, pentru că altfel se va mula pe formele corpului, lucru care nu vă avantajează.
Este bine să ştiţi că formele geometrice, florale sau oricare alt tip de imprimeu maschează foarte bine rotunjimile. De exemplu, o ţinută formată dintr-un top înflorat şi o fustă sau o pereche de pantaloni de culoare închisă va crea cu succes iluzia unui trup mai suplu.

• sfatulparintilor.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS