14.5 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinÎndrăzniţi să purtaţi stilul leopard

Îndrăzniţi să purtaţi stilul leopard

Stiliştii vă propun o nouă abordare pentru hainele şi accesoriile cu imprimeu leopard

Acest tip de imprimeu este unul dintre modelele clasice, care există de când există şi industria modernă a modei şi care nu îşi va pierde prea curând din popularitate. Dacă sunteţi o adeptă a imprimeului leopard şi obişnuiţi să îl afişaţi pe haine, încălţăminte şi accesorii, redactorii publicaţiei on-line millionlook.com vă propun câteva idei noi pentru a vă reîmprospăta puţin look-ul, păstrând totuşi acelaşi stil. În cazul în care a început să vi se pară un imprimeu banal (lucru care se poate întâmpla atunci când adoptaţi acest stil aproape zilnic), accentuaţi-vă stilul. Dacă vreţi să puneţi în evidenţă imprimeul, indicat este ca restul ţinutei să fie puţin mai discret. Negrul este cea mai bună opţiune pentru un fundal, care să accentueze frumuseţea acestui imprimeu, dar puteţi alege să afişaţi şi roşu, alb sau verde aprins, mai ales dacă nu obişnuiţi să purtaţi haine „clasice“. Trebuie să aveţi în vedere faptul că indicat este ca ţinuta să fie compusă, în general, din piese uni sau nuanţe apropiate ale aceleiaşi culori, şi un singur element să fie cu imprimeu. Acest element central poate să fie o geantă, încălţămintea, o vestă sau o bluză cu croială simplă.

Îndrăzniţi să experimentaţi

Una dintre regulile valabile în modă este să „nu amestecaţi mai multe imprimeuri“ – numai că acest sezon face excepţie. Stiliştii nu doar vă dau voie să încălcaţi această regulă, ci recomandă acest joc al asortării ca fiind o veritabilă tendinţă. Totul ţine de gustul vestimentar al fiecărei persoane. Prin urmare, dacă vă place să ieşiţi în evidenţă şi optaţi pentru această variantă, a amestecului, asiguraţi-vă că unul dintre imprimeuri este dominant – respectiv este mai îndrăzneț, mai viu colorat sau piesa vestimentară este centrală -, iar celelalte îl pun în valoare. Un exemplu bun ar fi combinarea unei rochii cu imprimeu leopard puţin estompat cu o curea care imită pielea de şarpe, asortată cu o pereche de pantofi în aceeaşi tendinţă.
Sezonul acesta este o perioadă a opulenţei, aşa că puteţi adăuga un plus de strălucire ţinutei bazate pe imprimeul leopard. Încercaţi totuşi să nu exageraţi şi să obţineţi un oarecare echilibru, vă atrag atenţia stiliştii. Întrucât acest imprimeu poate fi destul de copleşitor, optaţi doar pentru câteva detalii care să îl pună în evidenţă – de exemplu, o singură bijuterie aurie sau o geantă îndrăzneaţă într-o culoare contrastantă, dar nimic mai mult, restul accesoriilor trebuie să fie discrete.

Preferaţi ceva
mai subtil?

Imprimeul leopard în accepţiunea tradiţională poate fi destul de „ţipător“, poate de aceea nu vă este chiar pe plac, mai ales dacă în general adoptaţi un stil vestimentar clasic. În acest caz, dacă totuşi vă surâde ideea, dar nu îndrăzniţi să purtaţi un astfel de imprimeu, apelaţi la un truc. Purtaţi haine sau accesorii ce conţin doar mici elemente care aduc aminte de imprimeul leopard, adică adoptaţi doar „modelul leopard“. Astfel veţi reuşi să atrageţi atenţia, rămânând totodată în sfera subtilităţii. O altă variantă ar fi să căutaţi obiecte vestimentare cu un imprimeu leopard în nuanţe mai discrete: tendinţa este afişată, dar imprimeul nu este observat decât de cunoscători, la o privire mai atentă.

Culori neconvenţionale

Ideea de imprimeu leopard în culori neconvenţionale nu este nouă, dar este practică dacă vreţi să ieşiţi din tiparul negru-auriu. Puteţi purta haine sau încălţăminte „marcate“ cu imprimeu leopard colorat (roşu-alb, albastru-alb) şi scoateţi aceste piese în evidenţă pe un fond uni, pentru a fi sigură că vă încadraţi în cele mai noi tendinţe.

Mai puţin poate fi mai mult

Dacă vă place imprimeul leopard, dar vă este teamă că aţi putea exagera, este indicat să aveţi în minte această idee. De aceea, puteţi afişa această tendinţă doar prin mici detalii în ţinuta dumneavoastră. Puteţi deci purta o pereche de pantofi, o geantă (sau un plic), o curea, o eşarfă sau doar o brăţară cu imprimeu care să completeze o ţinută uni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS