22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Cineva din familie are nevoie de sprijinul dumneavoastră într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia dumneavoastră sentimentală, aceasta este suficient de bună pentru a compensa neplăcerile cotidiene.  

Taur
Vă aşteaptă o zi bună, căci mintea dumneavoastră se va dovedi deosebit de eficientă. Aţi putea obţine realizări nesperate în activităţi comerciale sau artistice. O vizită la ceas de seară vă va face mare plăcere şi vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care aveţi de gând să faceţi o investiţie care va bucura întreaga familie.  

Gemeni
Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii sau jocuri de noroc, căci nu vă avantajează şi aţi putea pierde o sumă importantă de bani. Dacă totuşi nu vă puteţi opune tentaţiei, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi nişte decizii măcar rezonabile. Evitaţi excesul de cafea şi tutun, deoarece aţi putea avea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Faceţi faţă destul de greu cheltuielilor, care par a nu se mai termina.
 
Rac
Ocaziile de a vă petrece timpul într-un mod plăcut nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Starea dumneavoastră fizică şi psihică este excelentă. Energia şi îndemânarea vă ajută să rezolvaţi o mulţime de treburi, într-un timp extrem de scurt. Nu este momentul să apelaţi la colaboratori! Este foarte posibil să faceţi o bună impresie unei anumite persoane.      

Leu
În jurul dumneavoastră sunt multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alegeţi-vă cu grijă colaboratorii, altfel puteţi avea surprize prea puţin plăcute. N-ar fi exclus să primiţi un cadou neaşteptat de la o cunoştinţă apropiată. În cazul în care aveţi nevoie de un împrumut sau o sponsorizare, şansa va fi de partea dumneavoastră. Nu comentaţi deciziile pe care le iau cei din jur. Încercaţi să nu vă impuneţi punctul de vedere cu orice preţ.

Fecioară
Rezultatele pe care le aşteptaţi întârzie să apară, ceea ce vă nelinişteşte şi vă nemulţumeşte totodată. Dar nu trebuie să vă faceţi probleme; ideile dumneavoastră sunt excelente, însă trebuie să învăţaţi să daţi dovadă de mai multă răbdare. Oricum, traversaţi o perioadă bună în care eforturile vă sunt recunoscute la toate nivelurile. Din punct de vedere sentimental, veţi avea parte de o mică bucurie.

Balanţă
Neatenţia de care daţi dovadă vă poate aduce în situaţia de a avea o discuţie aprinsă cu partenerul. Sfatul unui prieten se va dovedi foarte util, chiar dacă vi se pare un pic fantezist. Veţi avea un dialog cu o persoană cu autoritate şi ar fi bine să ajungeţi la un acord. Treburile gospodăreşti par a nu se mai termina şi deja simţiţi că nu mai aveţi răbdare. Puţină mişcare în aer liber vă va face să vă simţiţi alt om.  

Scorpion
Faceţi o mulţime de încercări pentru a găsi nişte colaboratori. Reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă duceţi, aşa că propunerile dumneavoastră vor entuziasma pe toată lumea. Chiar dacă energia vă susţine în toate demersurile pe care le aveţi în plan, nu este cazul să faceţi mai mult decât este nevoie. Păstraţi-vă ceva timp şi pentru odihnă şi relaxare. De la drum veţi primi o informaţie interesantă pe care o veţi folosi în interes personal.     

Săgetător
Comunicarea cu cei din jur evoluează ceva mai bine, ceea ce vă va permite să aflaţi lucruri interesante, dar şi să vă faceţi noi prieteni. Încercaţi ca totuşi să fiţi atent la ceea ce spuneţi, căci riscaţi să faceţi nişte afirmaţii care vor genera discuţii aprinse, obositoare şi acest lucru vă poate crea neplăceri în viitor. Dacă demaraţi o nouă activitate, înarmaţi-vă cu multă răbdare, căci rezultatele se vor vedea în timp.

Capricorn
Vă frământă o chestiune de familie căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta cu rudele apropiate, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. Pe acasă este posibil să apară o nouă urgenţă. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber.   

Vărsător
Vi se va propune o colaborare interesantă, dar traversaţi o perioadă în care prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce faceţi. Informaţiile care vă vor parveni vă vor entuziasma foarte tare. Nu vă lăsaţi copleşit de bucurie până când nu aveţi certitudinea că toate datele sunt corecte. N-ar fi exclus să încerce cineva să vă păcălească, dar, cu abilităţile de care daţi dovadă, nu are nici o şansă.     

Peşti
Vă agitaţi exagerat de mult şi fără nici un rost. Sunteţi cam nemulţumit de faptul că se mizează prea mult pe efortul dumneavoastră în gospodărie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu încercaţi să întreprindeţi activităţi deosebite, deoarece sunteţi uşor bulversat şi aţi încurca mult mai rău lucrurile. În definitiv, nu aveţi nimic atât de urgent pe ordinea de zi, încât să nu mai poată aştepta câteva zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS