21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Astăzi veţi primi o importantă sumă de bani ori din datorii, ori pentru că aţi vândut un obiect de mare valoare. Nu vă lăsaţi pradă tentaţiei cumpărării de cadouri scumpe pentru cei dragi pentru că puteţi pierde mult într-un timp foarte scurt. Cel mai bine este să investiţi! O cină relaxantă cu partenerul este tot ce vă trebuie. Pregătiţi meniul şi gătiţi împreună.  

Taur
Este timpul să plecaţi în căutare de cadouri pentru cei dragi. Profitaţi de timpul liber rămas pentru a ieşi în oraş cu prietenii pentru a vă mai relaxa, dar şi pentru a discuta despre locul unde vă veţi petrece Sărbătorile. Este o adevărată provocare să staţi la birou când toate treburile sunt aşa de plictisitoare. Trebuie să vă găsiţi noi responsabilităţi care să vă distreze. Sunteţi într-o stare de gândire profundă. Nimeni nu vă poate scoate din apele dumneavoastră.

Gemeni
Sunteţi foarte fericit în relaţia pe care o aveţi cu partenerul, aşa că rugaţi-l să vă însoţească în drumurile dumneavoastră. Important este că nu aţi renunţat nici unul dintre voi la independenţă şi vă completaţi foarte bine. Sunteţi tentat să despicaţi firul în patru. Indicat este să vă abţineţi pentru că nu este în interesul dumneavoastră să vă criticaţi colegii. Analizaţi-vă pe dumneavoastră mai întâi decât să pierdeţi timpul purtând grija altora.  
 
Rac
Sunteţi într-o dispoziţie filosofică şi interesat de marile mistere ale universului. Vă aşteaptă discuţii lungi pe această temă cu partenerul. În carieră vă doriţi să faceţi o impresie bună, dar acum e momentul unui partener sau asociat să iasă în lumina reflectoarelor. Pentru următoarele zile e bine să-l susţineţi pe acesta să fie în centrul atenţiei.

Leu
Orice doriţi să faceţi cu partenerul de viaţă asiguraţi-vă că e ceva distractiv. Nu-i momentul în care să discutaţi lucruri serioase, ci doar pentru a râde şi a vă simţi bine. În carieră, nu săriţi de la un proiect la altul. Succesul e gata să apară, dar numai dacă aplecaţi capul spre birou şi vă rezolvaţi treburile zilnice. Un proiect la care v-aţi gândit de mult se află la final acum.

Fecioară
Spiritul dumneavoastră independent l-a atras atât pe partener, cât şi pe prieteni, aşa că nu vă schimbaţi acum. Un nou coleg poate să vă întrerupă de la treburile zilnice. Nu-l lăsaţi să vă afecteze şi aduceţi-vă aminte că şi dumneavoastră aţi fost la început. Gândiţi-vă de unde vine furia de fapt şi de drept. Dacă aveţi un alt motiv decât cel aparent e bine să-l spuneţi direct şi să-l dezbateţi. Este un moment bun să vă gândiţi la ce este important şi valoros în timp.

Balanţă
Dragostea e în mintea dumneavoastră şi aşa va rămâne toată săptămâna. Chiar dacă nu sunteţi genul mai sentimental vă veţi surprinde discutând despre partener cu oricine e dispus să asculte. În carieră, de obicei sunteţi foarte puternic în conflictele directe. Dezbaterile polemice sunt favoritele dumneavoastră. Astăzi veţi fi pus din nou într-o situație asemănătoare în care compromisul ar trebui să fie ultima soluţie.  

Scorpion
O invitaţie din această seară este greu de ignorat. Aveţi şansa să petreceţi nişte momente speciale alături de o persoană pe care o iubiţi. Dacă sunteţi şef ar trebui să fiţi mai atent la angajaţi. Controlaţi-i cu obiectivitate. În acelaşi timp fiţi atent şi la superiorii dumneavoastră. Orice legătură cu angajaţii companiei trebuie studiată atent. Aveţi potenţial de a fi foarte productiv.   

Săgetător
Sunteţi plin de optimism şi aveţi tendinţa să vă asumaţi multe riscuri la nivel emoţional. Dacă partenerul de căsnicie sau altcineva important este îngrijorat, veţi fi foarte atent la acest lucru. Cineva vă va cere o favoare astăzi. Trageţi aer în piept şi ajutaţi-vă colegul pentru că altfel nu reuşiţi să păreţi decât paranoic. Totul este doar în mintea dumneavoastră. Fiţi atent la oamenii care nu sunt ceea ce par a fi.   

Capricorn
Cu spiritul dumneavoastră puternic, vă bucuraţi de emoţii puternice şi aveţi o viaţă socială activă. În carieră, nimic nu este bătut în cuie. Dacă vor apărea schimbări la serviciu şi poziţia dumneavoastră se va transforma. Bucuraţi-vă de independenţă şi pregătiţi-vă pentru situaţii neprevăzute. În acest moment sunteţi înconjurat de foarte mulţi oameni.  

Vărsător
Familia, căminul şi siguranţa par ideale pentru dumneavoastră. Puteţi avea o imaginaţie bogată în aranjamentul domestic de acasă. Când sunteţi la serviciu, tot ce vă doriţi este să ajungeţi acasă. Nu uitaţi că de multe ori vă treziţi că sunteţi acasă şi vă doriţi să fiţi la serviciu. Profitaţi şi rezolvaţi‑vă treburile neterminate la serviciu. Trăiţi prezentul şi preocupaţi-vă mai puţin de viitor. Entuziasmul este mai puternic ca niciodată.  

Peşti
Sunteţi creativ când vine vorba de parteneriate sau de persoane iubite; pare că stabiliţi relaţii diferite şi neobişnuite. Veţi afla că o relaţie amoroasă va fi mai profundă în această perioadă. Dacă vă doreaţi cu adevărat să deveniţi astronaut probabil că eraţi deja, aşa că nu lăsaţi astăzi ca vechile idei şi dorinţe să vă afecteze deciziile în carieră. Rămâneţi concentrat pe actuala meserie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS