29 C
Craiova
vineri, 10 iulie, 2020

HOROSCOP

Berbec
Veţi avea posibilitatea să vă implicaţi în activităţi de tot felul şi nu vă veţi simţi câtuşi de puţin obosit. Situaţia financiară vă va interesa destul de mult, pentru că sunteţi extrem de tipicar şi vreţi ca totul să decurgă conform unui plan. Veţi munci pentru a putea face faţă tuturor cheltuielilor şi vor exista şi momente în care veţi fi nemulţumit. În această zi veţi avea parte de o mulţime de evenimente.

Taur
În familie se vor dezbate chestiuni de interes comun şi veţi avea tendinţa să vă impuneţi punctele de vedere. Nu este exclus ca în gospodărie să apară necesitatea unei reparaţii sau a unei curăţenii generale. Chiar dacă vor mai exista unele nemulţumiri, ar fi bine să vă cenzuraţi spiritul critic altfel nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Nu sunteţi tocmai în formă şi de aceea ar fi mai bine să nu iscaţi scandal.      

Gemeni
Energia fizică şi mentală de care daţi dovadă vă susţine, permiţându-vă să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. În plan profesional vor fi multe de făcut, pentru că aţi rămas în urmă cu o lucrare. Este posibil să fiţi nevoit în scurt timp să faceţi o deplasare care-i va nemulţumi pe membrii familiei dumneavoastră. De asemenea, unele chestiuni pe care le-aţi considerat rezolvate vor necesita un efort suplimentar.   
 
Rac
Veţi avea de făcut faţă unei întâlniri cu oameni importanţi. Calităţile dumneavoastră vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună celor din anturajul de la serviciu. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dumneavoastră, pe care le vor susţine necondiţionat. Acasă se vor petrece evenimente oarecum neaşteptate, dar care nu vă vor face nici un fel de probleme.

Leu
Nevoia de comunicare cu fiinţa iubită va fi mare, dar nu veţi reuşi întotdeauna să ajungeţi la o concluzie comună. La slujbă puteţi avea unele realizări cu condiţia să nu vă lăsaţi condus de primul impuls. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi deosebit de tensionată. Sunt posibile unele succese legate de bani. Este o perioadă în care ar trebui să evitaţi confruntările cu orice autoritate.

Fecioară
În plan profesional veţi avea multe de făcut, iar rezultatele vor fi pe măsura eforturilor. Se pare că superiorii ierarhici vă apreciază iniţiativele, chiar dacă nu întotdeauna se vede acest lucru. Pe cât posibil, evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Relaţia cu partenerul de viaţă nu este nemaipomenită, căci nu reuşiţi să cădeţi de acord asupra mai multor chestiuni familiale. Mai bine cedaţi dumneavoastră, pentru a evita discuţiile în contradictoriu.   

Balanţă
Energia dumneavoastră fizică va fi punctul forte în această perioadă, aşa că nu este o problemă să vă treceţi cât mai multe activităţi pe ordinea de zi. Din punct de vedere financiar nu aveţi de ce vă plânge, aşa că puteţi face unele cheltuieli pentru divertisment. De alergătură nu veţi scăpa nici în a doua parte a zilei, dar asta nu vă va deranja într-o prea mare măsură. Sunteţi pe punctul de a lua o hotărâre care va încânta pe toată lumea.     

Scorpion
Sunteţi dinamic, vioi şi gata să luaţi startul în orice direcţie. În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, cu siguranţă rezultatele vă vor satisface. Dacă aveţi de dat un examen, de susţinut o lucrare sau chiar de luat decizii, ideile dumneavoastră se vor dovedi excelente şi se vor bucura de aprecierea celor din jur. Dialogul cu fiinţa iubită vă va aduce motive de satisfacţii.  

Săgetător
Este posibil să câştigaţi o sumă de bani din colaborări, ceea ce vă va ajuta să faceţi faţă cheltuielilor din această perioadă şi chiar să vă satisfaceţi unele mofturi. Relaţiile cu prietenii evoluează cel puţin mulţumitor, în ciuda faptului că sunteţi cam suspicios. Nu este exclus ca un prieten să aibă probleme de sănătate şi să vă solicite ajutorul. Sunteţi cel mai în măsură să-l ajutaţi şi nu ezitaţi.     

Capricorn
Cheltuielile vor fi peste nivelul aşteptărilor, dar nici câştigurile nu vor întârzia prea mult. De alergătură nu veţi scăpa nici în această zi. Va trebui să faceţi o mulţime de drumuri pentru rezolvarea unor probleme personale, dar destul de plictisitoare. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăţi considerabil. Persoana iubită vă reproșează că sunteţi prea mult plecat şi asta vă nemulţumeşte şi de aceea îi veţi face o surpriză plăcută.     

Vărsător
Nu vă lăsaţi influenţat de nemulţumirile persoanei iubite în luarea deciziilor. Energia şi iniţiativa vor fi la nivel maxim. Şi din punct de vedere mental funcţionaţi la limita superioară. Ar fi bine totuşi să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Vi se vor repartiza noi sarcini de serviciu, care vor demonstra că superiorii ierarhici vă apreciază calităţile. Veţi primi un bonus de Sărbători pentru serviciile pe care le-aţi făcut la serviciu.     

Peşti
Veţi fi agitat, neliniştit, nu veţi avea stare să faceţi nimic. De energie fizică nu duceţi lipsă, dar veţi avea serioase probleme în a o canaliza spre un scop concret. Interesul pentru chestiunile legate de casă sau familie va fi mai mare decât în mod obişnuit. Este posibil ca o rudă să se confrunte cu o problemă mai deosebită. Situaţia financiară ar putea înregistra o îmbunătăţire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Şi Ţicleanu o vrea pe Ştiinţa campioană: „Oltenii mei...

Deşi este cunoscut ca un simpatizat al echipei patronate de Adrian Mititelu, FCU, Aurel Ţicleanu îi ţine pumnii Universităţii Craiova în acest final de campionat al Ligii 1.

ȘTIRI GdS

Legea prin care orice referire la identitatea de gen...

Președintele Klaus Iohannis a atacat vineri la Curtea Constituțională legea adoptată pe 16 iunie de Senat prin care a fost interzisă în...

Şi Ţicleanu o vrea pe Ştiinţa campioană: „Oltenii mei...

Deşi este cunoscut ca un simpatizat al echipei patronate de Adrian Mititelu, FCU, Aurel Ţicleanu îi ţine pumnii Universităţii Craiova în acest final de campionat al Ligii 1.

România: Veniturile medii lunare ale unei familii au...

Veniturile totale medii lunare ale unei gospodării din România, în termeni nominali, au fost de 5.119 lei în primul trimestru al acestui...

România: 592 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că până astăzi pe teritoriul României, au fost confirmate 31.381 de cazuri de persoane infectate cu...

Sprijin de 41.5% din salariu pentru angajatorii cu salariaţi...

Angajatorii ai căror salariaţi au beneficiat de șomaj tehnic în contextul pandemiei de SARS-CoV-2 și cărora le sunt menținute raporturile de muncă...

Un polițist din cadrul IPJ Olt are coronavirus

Un polițist din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, din cadrul IPJ Olt, a prezentat simptome specifice COVID-19. În...