10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Veţi face o investiţie de natură domestică, lucru care va entuziasma întreaga familie. În a doua parte a zilei o durere de cap sau de dinţi vă va înrăutăţi starea psihică. O veste bună de la părinţi sau în legătură cu părinţii vă va face să uitaţi de toate relele. Veţi primi nişte informaţii interesante, pe care însă nu este cazul să le folosiţi înainte de a le verifica amănunţit. Sfatul unui prieten apropiat v-ar putea ajuta să vă puneţi gândurile în ordine.   

Taur
Persoana iubită vă va face o propunere interesantă de petrecere a timpului liber. Chiar dacă nu vă tentează, ar fi bine să o acceptaţi, căci ar putea reprezenta o bună ocazie de a cunoaşte o persoană ce vă va fi de un real sprijin în viitorul apropiat. Nu mai staţi pe gânduri şi nu lăsaţi oportunităţile nefolosite. Ceva mai multă atenţie va trebui să acordaţi alimentaţiei.    

Gemeni
Cineva aşteaptă veşti de la dumneavoastră şi este nemulţumit de întârziere. O rudă îndepărtată vă va da nişte informaţii care vă convin; nu este însă oportun să le folosiţi acum. Succesul pe care vi-l doriţi este condiţionat de răbdare şi perseverenţă. Dialogul cu cei apropiaţi nu va avea rezultatele aşteptate, aşa că ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt.  
 
Rac
Capacitatea de a lua decizii este maximă. Şi totuşi, nu ar fi indicat să o folosiţi în domeniul tranzacţiilor financiare. Aţi putea însă să vă ocupaţi de relaţiile cu prietenii, cu condiţia să nu fiţi prea insistent sau poate prea indiscret. Veţi avea de semnat acte sau orice fel de documente oficiale; mare atenţie să nu faceţi vreo greșeală. Impulsul interior vă împinge la a cheltui. V-ar face mare plăcere să colindaţi prin magazine.

Leu
Vă aşteaptă o zi destul de bună, căci orice veţi încerca veţi reuşi să rezolvaţi. Ar fi bine să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci nu veţi face decât să vă deterioraţi relațiile cu cei din jur. O plimbare cu persoana iubită v-ar ajuta să uitaţi aceste mici neplăceri. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea căpăta contururi reale. O reuniune de familie vă dă ocazia să dezbateţi probleme importante.

Fecioară
Dacă vreţi să plecaţi la drum, verificaţi-vă cu atenţie mijlocul de transport. Aveţi de dat nişte bani şi ar fi bine să nu mai amânaţi. Nu este momentul să vă lansaţi în noi activităţi; ar fi bine dacă v-aţi ocupa mai mult de cele pe care le-aţi abandonat în trecut. Un prieten vă va aduce la cunoştinţă o realizare recentă. Sunt şanse să câştigaţi bani din colaborări. Sunt persoane care vă pândesc greşelile. Nu le băgaţi în seamă.  

Balanţă
Fără a vi se fi întâmplat nimic rău, sunteţi cam pesimist. Finalizările pe care le aşteptaţi întârzie să apară, iar ritmul în care trebuie să munciţi acum vă dă toate planurile peste cap. Încercaţi o ieşire în societate după orele de program; vă va face bine să vedeţi că alţii au probleme mai mari. Din punct de vedere sentimental, veţi avea o mică surpriză. Chiar de la primele ore ale dimineţii veţi primi o informaţie care vă va ridica multe semne de întrebare.   

Scorpion
Aveţi şanse să fiţi mulţumit, căci reuşiţi să vă rezolvaţi o problemă cu care vă confruntaţi de mai mult timp. În ceea ce priveşte situaţia financiară, se poate spune că veţi avea ceva motive de bucurie. Dar cum şi cheltuielile vor fi mai mari şi va trebui să vă achitaţi obligaţiile, fie că doriţi, fie că nu, tot nu veţi reuşi să puneţi ceva deoparte.

Săgetător
Nu vă puteţi plânge de lipsă de energie, dar aveţi tendinţa să vă implicaţi în prea multe activităţi şi nu mai reuşiţi să le şi finalizaţi. Unele din problemele cu care vă confruntaţi vi se par greu de depăşit, ceea ce vă face pesimist. Câteva ore de odihnă vă vor ajuta să vă puneţi pe picioare. În societate nu reuşiţi să vă manifestaţi şi acest lucru vă nemulţumeşte. N-ar fi exclus nici ca relaţia cu partenerul de viaţă să fie mai tensionată.   

Capricorn
Este foarte posibil să vă angajaţi într-o relaţie sentimentală pe care veţi dori să o ţineţi departe de ochii cunoştinţelor. Procedaţi cu maximă prudenţă, căci în orice clipă v-aţi putea da de gol. Din punct de vedere financiar aţi putea avea o reuşită care vă va permite să vă faceţi planuri de viitor. Tot ce ţine de relaţia cu străinătatea vă va favoriza, indiferent că este vorba de relaţia cu prietenii sau de călătorii.    

Vărsător
Veţi avea parte de o zi încărcată, căci aveţi o mulţime de activităţi de făcut și vă simţiţi copleşit. Dacă veţi fi dispus să faceţi un efort şi să vă organizaţi cu atenţie programul, veţi reuşi să vă descurcaţi cât se poate de bine. O rudă vă va da o mână de ajutor, ceea ce vă va da un răgaz pentru o şuetă cu prietenii. Totul este să nu cedaţi primului impuls. Sunteţi cam prost dispus şi asta vă împiedică să faceţi tot ce vă doriţi.    

Peşti
Ideile sunt inspirate, dar nu este un moment favorabil pentru a le pune în practică. Puţină răbdare vă va da ocazia să găsiţi persoane care să vă susţină din toate punctele de vedere. Aveţi o zi destul de bună, deşi perspectiva drumurilor nu vă surâde deloc. Nu aveţi însă ce face, aşa că ar fi bine să porniţi la treabă, fără să vă mai gândiţi. O femeie vă va da o mână de ajutor într-o problemă importantă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS