7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec
Aveţi tot felul de probleme acasă şi vă este destul de greu să ajungeţi la o concluzie clară. Trebuie să faceţi lucrurile în aşa fel încât problemele să se rezolve într-o manieră satisfăcătoare pentru toată lumea, nu doar pentru dumneavoastră. În dragoste, bifaţi succes după succes, dar, cu toate acestea, ceea ce vă doriţi cu adevărat este o relaţie serioasă şi stabilă. Faceți-vă planuri economice pentru că situaţia financiară lasă de dorit.

Taur
Dacă sunteţi singur, vă treziţi astăzi în faţa unei persoane care vă atrage brusc şi căreia nu aveţi şanse să îi rezistaţi. Aţi putea chiar să faceţi nebunii, pentru a vă trăi pasiunea. Este o zi în care vă faceţi de cap şi treceţi peste reguli şi convenienţe, pentru că simţiţi nevoia de libertate şi de spaţiu. Astăzi reacţionaţi mai vehement ca de obicei la orice constrângeri apărute.

Gemeni
Sunteţi pasional, dornic, revendicativ, iar persoana iubită nu are decât să facă tot posibilul pentru a se ridica la nivelul aşteptărilor dumneavoastră. Dacă sunteţi singur, seduceţi cu uşurinţă şi numai numărul mare al cuceririlor ar putea constitui o problemă. Este o zi bună în plan financiar, cu şanse destul de mari de câştig. Dacă trebuia să recuperaţi o sumă de bani, acum este momentul.

Rac
Petreceţi momente frumoase în compania persoanelor dragi. În schimb, în relaţiile sociale cu restul lumii, tindeţi să încheiaţi discuţiile brusc şi să plecaţi trântind uşa. Nu este cazul să acţionaţi impulsiv şi să stricaţi nişte relaţii care v-ar putea fi de mare ajutor în viitor. Cu sănătatea staţi bine în această perioadă, dar este recomandat să nu mai faceţi excese. Cel mai greu vă va fi să vă odihniţi noaptea.

Leu
Farmecul dumneavoastră poate face ravagii. Trebuie să fiţi atent cu aceste cuceriri pentru că este posibil ca printre ele să fie o dragoste promiţătoare. În plan financiar apar cheltuieli majore şi neprevăzute. Este important să aveţi mai multă grijă de bani şi să vă gândiţi serios în ce investiţi. Dacă aţi avut recent unele discuţii contradictorii cu prietenii, acum este momentul să fumaţi pipa păcii.

Fecioară
Reuşiţi să faceţi o impresie bună tuturor persoanelor cu care vă întâlniţi. Dacă este vorba despre persoane importante şi influente, cu atât mai bine. În cazul în care aţi avut ceva probleme de sănătate în ultimul timp, descoperiţi acum o formă de tratament care dă rezultate. Partenerul de viaţă are nevoie de mai multă atenţie şi afecţiune din partea dumneavoastră, deoarece s-a simţit dat cumva la o parte.

Balanţă
Este o zi frumoasă pentru dumneavoastră în plan intelectual. Puteţi face schimb de idei, acumulaţi informaţii noi şi interesante, vă dezvoltaţi, dobândiţi noi perspective. În plan financiar, situaţia este delicată şi se impune o reducere semnificativă a cheltuielilor. Este important să luaţi măsuri acum, pentru a nu vă confrunta cu o problemă mult mai supărătoare spre sfârşitul acestei luni.
 
Scorpion
Dacă v-aţi confruntat cu probleme băneşti în ultima perioadă, acum lucrurile încep să se îmbunătăţească. Cheltuielile zilnice nu scad, aşa că va trebui să fiţi extrem de prevăzător. În plan amoros apar schimbări majore dacă sunteţi singur. S-ar putea să luaţi decizii importante şi să începeţi o nouă relaţie sau să vă treziţi că, pe neaşteptate, viaţa vi se schimbă, intrând pe un alt făgaş.  

Săgetător
Luaţi decizii cu privire la îmbunătăţirea nivelului de trai. Odată ce veţi hotărî care este următorul pas, veţi trece la fapte. În relaţiile amicale există unele nemulţumiri, care sunt generate, în principal, de o lipsă de încredere. În plan amoros, aveţi parte de momente vesele şi plăcute alături de persoana iubită, care ştie cum să vă facă să zâmbiţi şi să vă ofere afecţiunea de care aveţi nevoie.

Capricorn
Dacă plecaţi cumva la drum, vă va face foarte bine timpul petrecut departe de casă. Cunoaşteţi alţi oameni, faceţi schimb de idei, onoraţi invitaţiile primite. Se poate să aveţi discuţii interesante pe teme culturale şi artistice, exact cum vă place dumneavoastră. Situaţia financiară este stabilă în această perioadă, mai ales că urmează să vă intre în cont o nouă sumă de bani. Nu este însă cazul să deveniţi imprudent şi cheltuitor.

Vărsător
Sunteţi destul de agitat în această perioadă. Ar trebui să vă rezervaţi ceva timp numai pentru dumneavoastră şi să vă răsfăţaţi cu un masaj şi nişte produse de întreţinere de calitate. Sau vă puteţi cultiva pasiunile şi interesele intelectuale. În relaţia de cuplu pot apărea unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă, însă nici clipele de pasiune nu sunt excluse. Oricum, nu vă veţi plictisi.

Peşti
Situaţia financiară necesită o atenţie deosebită astăzi. Chiar dacă speraţi să vă intre în cont nişte bani, deocamdată va trebui să mai aşteptaţi. În plan amoros, sunt mari şanse să cunoaşteţi o persoană deosebită, care să aducă prospeţime în viaţa dumneavoastră. Din păcate, în aceste zile, relaţiile pe care le aveţi cu familia sunt relativ tensionate şi vă vedeţi nevoit să găsiţi un punct comun cu rudele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS