34.4 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDresuri... de toamnă

Dresuri… de toamnă

Odată cu venirea toamnei, dresurile au revenit în prim-plan, iar designerii s-au grăbit şi ei să propună diferite modele doamnelor dornice să fie în pas cu moda.
Designeri celebri precum Anna Sui sau Ashish ne propun în acest an modele cu imprimeuri haioase, care cu siguranţă vor fi pe placul adolescentelor. Doamnele îndrăzneţe pot opta pentru modele cu frunze sau flori, care vor aduce cu siguranţă o pată de culoare ţinutei. De asemenea, la mare căutare în acest an sunt colanţii albi sau ciorapii albi maţi, tocmai buni de combinat cu o rochie neagră şi încălţăminte în aceeași nuanţă. O combinaţie în stil rock-chic este cea cu cizme până la coapse. Doamnele care adoră stilul vintage pot opta prentru rochii mini colorate şi balerini. De exemplu, albul poate fi asortat cu albastru marin sau roşu, dar şi cu culori puternice, precum galben, verde, oranj, indigo.

Colanţi la modă

 Continuă să fie pe val colanţii negri sau dresuri mate, cu ajutorul cărora puteţi crea ţinute cu adevărat moderne. De exemplu, dresurile negre pot fi combinate cu jeanşi scurţi şi botine, dar şi cu tocuri înalte, care să lungească piciorul, şi cu un blazer. De asemenea, colanţii pot fi asortaţi cu o rochiţă înflorată. Doamnele care ţin morţişt să fie în pas cu moda pot beneficia de acum de dresuri special create pentru ele de Pamela Anderson, fostul iepuraş Playboy, care va lansa o colecţie de ciorapi de damă, în colaborare cu firma Secrets in Lace.
Colecţia va cuprinde cinci tipuri de ciorapi care se vor vinde în medie cu 35 de dolari bucata. Dresul, care va fi confecţionat din nylon, va avea cusut logo-ul Pamelei Anderson în material.
„Această colaborare este perfectă, deoarece Pamela Anderson are sex-appeal, iar linia ei de ciorapi nu face excepţie. Ştie cum să-şi pună în evidenţă atuurile, iar colecţia ei reflectă acest lucru“, a declarat un purtător de cuvânt al brandului.
• Delia Pătru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS