5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLovit de şase fulgere

Lovit de şase fulgere

Americanul Melvin Roberts a reuşit să supravieţuiască la nu mai puţin de şase fulgere.
Potrivit yahoo!News, bărbatul de 58 de ani locuieşte în Carolina de Sud, în prezent fiind internat la Oconee Memorial Hospital. În urmă cu câteva zile a fost lovit de un fulger în timp ce se afla în grădina casei sale din  Deer Park Drive, Seneca, şi tundea iarba. Soţia şi vecinii l-au găsit pe bărbat întins pe gazon, fără cunoştinţă.
Aceasta nu a fost însă prima dată când domnul Roberts a avut de-a face cu fulgerele. Ultima dată a trăit o astfel de experienţă în 2007. Atunci, cerul era senin şi nu exista nici un semn că s-ar apropia furtuna. În acea zi, domnul Roberts ieşise în grădină pentru a băga puii la adăpost. La un moment dat, s-a pomenit plin de sânge şi cu păsările moarte în jurul său. Era a cincea oară când îl lovea un fulger. În urma frecventelor întâlniri cu fulgerele, bărbatul s-a ales cu diferite leziuni: o cicatrice la cap, amintire a primei lovituri, precum şi cicatrice pe picioare. Nervii de la piciorul stâng au fost grav afectaţi de aceste incidente, astfel că Roberts a fost nevoit să îşi petreacă un an în scaunul cu rotile. În plus, toate aceste evenimente l-au determinat să renunţe la serviciu. Însă, Melvin Roberts a găsit o explicaţie la toate aceste evenimente bizare. În opinia sa, toate aceste fulgere ar fi legate de viaţa sa sentimentală.
„Am fost căsătorit de cinci ori şi am fost lovit de şase fulgere. Acum sunt căsătorit pentru a şasea oară şi nu  intenţionez să îmi părăsesc soţia, de aceea trebuie să fac ceva. Poate fulgerele au fost un semnal să îi acord mai multă atenţie şi să mă implic mai mult în această relaţie“, a spus americanul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII