17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinWeekend muzical la Craiova

Weekend muzical la Craiova

Finalul acestei săptămâni vine cu alternative interesante de petrecere a timpului liber, numai pe plan muzical având loc patru concerte încadrate în genuri complet diferite.

Lavagance – electro/fusion

Wave ’84 ne aduce în această seară o trupă din Slovacia, care a cântat în deschiderea unor artişti de renume internaţional: Depeche Mode, Duran Duran, Mando Diao. Ultimul din cele cinci albume ale formaţiei este produs de Eddie Stevens, care a lucrat cu Fatboy Slim şi Moloko.

Turneul Stradivarius – muzică clasică

Sâmbătă, pe 14 mai, violonistul Alexandru Tomescu va poposi în Craiova pentru a-i încânta pe olteni cu integrala capriciilor de Niccolo Paganini. Concertul va avea loc la Filarmonica „Oltenia“, începând cu ora 19.00.

Voltaj – pop rock

Velodromul din Parcul „Nicolae Romanescu“ va găzdui duminică un concert susţinut de trupa Voltaj. Evenimentul face parte din „I Wanna Be Free TOUR“.

Arms and Sleepers – post-rock, ambiental, trip hop

Formaţia din SUA revine în oraşul nostru la aproximativ un an de la primul concert. Evenimentul va avea loc duminică, de la 20.00, la Scena 8 (fostul club Arcade). Membrii trupei obişnuiesc să îmbine muzica lor cu videoproiecţii, reuşind, astfel, să creeze o atmosferă aparte la fiecare prestaţie live. Printre influenţele lor se numără Sigur Ros, Mogwai, Portishead.
Urmăriţi craiova.ro pentru calendarul detaliat al evenimentelor şi pentru alte noutăţi urbane.

Anda Şoşea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS