10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRecorduri.... sexuale

Recorduri…. sexuale

Sexul a fost întotdeauna unul dintre cele mai dezbătute subiecte de discuţii. Tocmai din acest motiv, notiziario.calciomercato.it oferă cititorilor o serie de recorduri legate de lumea sexului.
Astfel, cea mai bătrână prostituată din lume este din Taipei. Cunoscută sub numele de „Bunica“, femeia are 82 de ani şi continuă să se menţină în formă datorită meseriei pe care o practică de câteva decenii.
Un alt record o are drept protagonistă pe Valentina Vassilyeva, o ţărancă din Rusia, care ar fi trăit în 1700. Din câte se pare, Vassilyeva este cea mai prolifică mamă din lume, având nu mai puţin de 69 de copii. Singura care a reuşit să se apropie de acest record a fost chiliana Leontina Albina, care a adus pe lume 64 de copii. Şi pentru a rămâne oarecum în domeniu, nu putem să nu îl menţionăm pe Nanu Ram Jogi (foto), care la 90 de ani a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai bătrân tată din lume.

Masturbare şi orgii

Japonezul Masanobu Sato a reuşit să intre în Cartea Recordurilor după ce s-a masturbat 9 ore şi 58 de minute fără întrerupere. Performanţa a fost atinsă în timpul ediţiei din 2009 a „Masturbate-a-thon“, desfăşurat în San Francisco, japonezul reuşind să doboare recordul anterior, de 9 ore şi 33 de minute. Tot din Japonia vine un alt record la fel de inedit. Niponii se pot mândri că au organizat cea mai mare orgie sexuală din lume, la care au participat 250 de cupluri. De menţionat că fiecare dintre participanţi a făcut sex cu propriul partener, iar acţiunea a fost pusă la punct în detaliu, astfel încât toate cuplurile să fie în sintonie. Recordul a fost consemnat pe peliculă, DVD-ul fiind ulterior lansat în magazinele de specialitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII