10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi ar fi bine să nu lăsaţi sentimentele să stea în calea realităţii şi să vă concentraţi mai degrabă pe fapte decât pe ipoteze. După ce aţi obţinut informaţiile de care aveţi nevoie, veţi avea posibilitatea de a vă exprima opiniile cu încredere. Spre seară, păstraţi-vă calmul şi răbdarea, în special în contextul în care cineva apropiat pare să depăşească anumite limite.

Taur
Eficienţa şi organizarea vă vor ajuta să adoptaţi unele măsuri specifice pentru a restabili echilibrul şi claritatea în privinţa muncii. Cineva care v-a nedreptăţit în trecut îşi va cere scuze astăzi. Conversaţiile vor avea o tentă filozofică şi asta vă va putea extinde viziunea spirituală asupra viitorului. Spre seară, invitaţi-vă prietenii în vizită. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi de grup. Aveţi şanse să faceţi o nouă cucerire cu ajutorul farmecului intelectual.

Gemeni
Începeţi ziua preocupat de problemele unei persoane care vă demonstrează că are cele mai bune interese. Veţi avea parte şi de ceva încasări neaşteptate, ce vă vor determina să vă gândiţi la o nouă achiziţie. Spre seară, planurile ar putea lua o întorsătură mai complicată, de aceea e bine să fiţi raţional. Veţi întâlni oameni importanţi dacă veţi participa la activităţi sociale sau la evenimente sportive.

Rac
Aveţi tendinţa de a analiza oamenii şi evenimentele din jur, însă ar fi indicat să puneţi întrebări directe unor persoane pentru a putea afla intenţiile lor. E bine să vă evitaţi anumite situaţii de care nu sunteţi sigur. Se pare că sunteţi destul de indulgent din punct de vedere financiar şi sunteţi tentat să faceţi cumpărături până seara târziu. Trataţi cu atenţie micile detalii din jur, ar putea fi importante.

Leu
Astăzi aveţi parte de unele complicaţii şi în loc să luaţi măsuri, vă concentraţi pe colectarea de noi informaţii. Sunteţi hotărât să demonstraţi celorlalţi că opţiunile dumneavoastră sunt cele mai productive. Spre seară, faceţi noi planuri de socializare.
Un vis v-ar putea transmite un mesaj spiritual important, de aceea ar fi indicat să-l examinaţi cu atenţie. Evitaţi unele activităţi financiare mixte.

Fecioară
Începând de astăzi, aţi putea recurge la câteva ore suplimentare de lucru pentru tot restul lunii. Cercetaţi faptele înainte de a vă confrunta cu cineva, pentru că unele sentimente ar putea modifica percepţia despre anumite lucruri. Sunteţi în măsură să luaţi o decizie financiară importantă şi asta vă va uşura de o povară uriaşă. Spre seară, hotărâţi să staţi cu prietenii.
 

Balanţă
Puteţi amelioara o neînţelegere astăzi dacă vă exprimaţi în mod clar sentimentele. În momentul în care persoanele apropiate din jur vor şti exact ceea ce simţiţi, vă vor putea ajuta să vă atingeţi obiectivele. Nu v-ar strica să depuneţi puţin efort pentru a vă putea echilibra atât fizic, cât şi emoţional, întrucât astfel vă va spori respectul de sine, precum şi gradul de atractivitate. E o zi ideală pentru a verifica unele investiţii.

Scorpion
O discuţie deschisă cu cineva drag ar putea clarifica foarte bine lucrurile astăzi; evitaţi să fiţi prea emotiv. Înainte de a pune întrebări surprinzătoare, asiguraţi-vă că persoana cu care comunicaţi nu va avea o reacţie neaşteptată. Anulaţi toate planurile din seara aceasta pentru a vă petrece timpul restabilindu-vă atât echilibrul interior, cât şi cel exterior. Fiţi încrezător că lucrurile vor merge mai bine.

Săgetător
Veţi face progrese remarcabile la locul de muncă dacă vă veţi exprima clar opiniile şi veţi evita să vorbiţi în numele altor persoane. Sunteţi hotărât să îi încurajaţi pe cei din jur să vi se alăture pentru a reuşi să faceţi unele modificări de poziţie în plan profesional. Seara o petreceţi în cadrul familial, încercând să organizaţi o cină deosebită. Sunteţi uşor epuizat, însă nu renunţaţi sub nici o formă să fiţi mai romantic.

Capricorn
Asiguraţi-vă că toate deciziile pe care le luaţi au fost discutate în prealabil cu persoane care ar putea fi afectate pe viitor de acestea. Veţi evita unele riscuri ce pot apărea pe parcurs. Încearcaţi să fiţi onest şi grijuliu şi totul vi se va aproba. Seara o veţi petrece în compania persoanei iubite, într-o atmosferă romantică. Urmează o perioadă în care veţi fi ocupat cu comisioane şi afaceri la distanţă.

 Vărsător
O simplă schimbare de direcţie poate restabili multe aspecte din viaţă, aşadar încercaţi să găsiţi noi căi alternative pe viitor. Este posibil să aveţi un conflict cu cineva care are unele comportamente agresive. Aplanaţi totul în mod diplomat şi evitaţi să vă creaţi probleme pe viitor. Spre seară, veţi avea o discuţie cu persoana iubită cu privire la bani şi la viitor. Veţi avea parte de o zi foarte productivă la locul de muncă.

 Peşti
Veţi avea ocazia de a anticipa anumite lucruri şi veţi reuşi să găsiţi o nouă abordare a lucrurilor, dintr-un unghi diferit. Veţi face progrese cu privire la modul de conştientizare a anumitor aspecte în contextul unei conversaţii cu un prieten. Veţi fi încurajat să vă eliberaţi de anumite resentimente mai vechi şi să vă îmbunătăţiţi considerabil starea de spirit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS