17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPicătura de cunoaştere

Picătura de cunoaştere

Un altfel de Dumnezeu

Lauro Gonzales, cunoscut mai bine sub numele de Kristong Hari, s-a născut la  Sampaloc, în Manila, pe 29 martie 1937. Şi-a început cariera ca actor şi a apărut în numeroase filme, în care a interpretat mai ales roluri negative. Datorită succesului pe plan profesional, Gonzales a adunat o sumă frumuşică în cont şi a decis să facă unele investiţii. Din păcate însă, în afaceri nu s-a dovedit prea inspirat, iar după scurt timp şi-a pierdut toţi banii agonisiţi din filme. De atunci, viaţa sa a continuat pe o pantă descendentă. Şi-a pierdut averea şi prietenii, soţia i-a murit, iar copiii i-au întors spatele. În 1981, a avut loc un miracol, iar Lui Iisus Christos i s-a făcut milă de bietul om şi a pus stăpânire pe trupul său. De atunci, Gonzales Lauro Kristong Hari (Iisus Regele) a început o nouă viaţă, afirmând sus şi tare că este Iisus Hristos în persoană. I-a fost conferită putere de vindecare şi a fost capabil să îşi schimbe vocea cu una subţire de copil, el explicând că aceasta este adevărata voce a lui Iisus.
Kristong Hari şi adepţii săi locuiesc într-o căsuţă din lemn din Quezon City. Aici el îi aşteaptă pe credincioşii care vor să fie scăpaţi de boală, nu cere niciodată bani pentru serviciile sale, însă acceptă donaţii. Cei mai credincioşi adepţi ai săi sunt  Abe, Salome, Salvacion, Maria şi Rita, care au fost ridicaţi la rangul de sfinţi. Aceştia sunt în stare să jure că idolul lor este capabil să vindece şi cele mai complicate boli şi tocmai de aceea îl urmează cu sfinţenie.
Mai mult chiar, ei sunt convinşi că Kristong Hari este un adevărat Dumnezeu coborât pe Pământ.
Kristong Hari a solicitat autorităţilor din Filipine să îl susţină financiar pentru a putea să scape omenirea de sfârşitul lumii şi, mai întâi de toate, să îi salveze pe filipinezi de la pieire. Nu a primit însă nici un răspuns şi afirmă că exact acesta este motivul pentru care această ţară se confruntă cu probleme atât de grave.  
Deşi credincioşii se înghesuie în casa lui pentru a-i obţine binecuvântarea şi pentru a beneficia de harul său de vindecător, el rămâne în continuare sărac. Recent, i-a fost tăiată alimentarea cu curent electric pentru că nu mai plătise de mult facturile. Acum  Kristong Hari face tot posibilul să îşi vândă povestea unui producător cinematografic, în speranţa că va da din nou lovitura pe marile ecrane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU